კატალოგი
ცხვრის ხორცის ხარშო
| ბეჭდვა |
მსუქანი ცხვრის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავამატოთ დაკეპილი ხახვი, დავდგათ ცეცხლზე და მოვშუშოთ. დავასხათ მდუღარე წყალი, იმდენი, რომ ხორცი კარგად დაიფაროს. ჩავყაროთ დარჩეული და კარგად გარეცხილი ბრინჯი. შევაზავოთ დანაყილი ნივრით, ქინძით, წიწაკით და მარილით. დავუმატოთ გამზადებული ტყემლის საწებელი, კვაწარახი და მაშარაბი, პილპილი ვხარშოთ, სანამ ხორცი მზად არ იქნება.
მასალა:
ცხვრის ხორცი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 5 თავი
ბრინჯი - 1 ჩაის ჭიქა
ქინძი, ნიორი, წიწაკა, ტყემალი (კვაწარახი, მაშარაბი), პილპილი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ისპანახი დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, მოვა...

კარაქი გავადნოთ, შევურიოთ თაფლს. ამ...

ერთი ჩაის ჭიქა ერბო გავთქვიფოთ გათე...

ავიღოთ კეფალი ან ლოქო, გავანთავისუფ...

ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ზემოაღნი...

წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...


