კატალოგი
ინდაურის საცივი აჭარულად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული, გარეცხილი ინდაური მოვათავსოთ ქვაბში და მთლიანად მოვხარშოთ. ნახარშს მოვხადოთ ცხიმი და ამ ცხიმში მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი. ცალკე დავნაყოთ ნიგოზი, ჩავალესოთ კვერცხის გული (ვლესოთ კარგა ხანს). შემდეგ ამაშივე ავურიოთ კარგად დანაყილი ხმელი სუნელი, ნიორი, წიწაკა და გავხსნათ ინდაურის ნახარშში. მოხარშულ ინდაურს მოვაყაროთ მარილი, გავაცივოთ, დავჭრათ და მოვასხათ გამზადებული, გაციებული წვენი.
მასალა:
ინდაური
ხახვი - 400 გრამი
ნიგოზი - 4 ჩაის ჭიქა
კვერცხი - 3 ცალი
ნიორი, წიწაკა, ხმელი სუნელი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ბრინჯი კარგად გავრეცხოთ რამდენიმეჯე...

ქარიყლაპია, ლოქო, წვერა, კობრი ან ს...

ვიჩინას ჩავუმაგროთ მიხაკები, მოვათა...

ვაზის ფოთოლი გავარჩიოთ, მოვაჭრათ ყუ...

ხორცი ვხარშოთ დარბილებამდე, ვაცალოთ...

ფქვილის, კვერცხის და მცირე რაოდენობ...