კატალოგი
ღორის ხორცი ესპანურად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
საფანელის, დაჭრილი ნივრის, ოხრახუშის, მარილის, პილპილის და მცენარეული ზეთისაგან მოვამზადოთ ერთგვაროვანი მასა და შევაზილოთ ღორის ხორცს. შევბრაწოთ დაბალ ცეცხლზე კარგად გაცხელებულ მცენარეულ ზეთში. სუფრაზე შემთბარი ლანგრით მივიტანოთ ზეთში მოშუშულ წიწაკის ღერებთან ერთად.
მასალა:
4 ნაჭერი ღორის ხორცი
½ ჭიქა საფანელი
1 კბილი ნიორი
2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
½ სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
მარილი, პილპილი
ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი

კვერცხი შევურიოთ შაქარს და კარგად ა...

ხახვი დავჭრათ და 20 წუთის განმავობა...

მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ; ...

ვარდის ფურცლებს თეთრი თავები მოვაჭრ...

ხახვი დავჭრათ 1 სმ სიგრძის ნაჭრებად...

გადარჩეული, გარეცხილი ალუჩა ტაშტში ...