კატალოგი
ღორის ხორცი ესპანურად
| ბეჭდვა |
საფანელის, დაჭრილი ნივრის, ოხრახუშის, მარილის, პილპილის და მცენარეული ზეთისაგან მოვამზადოთ ერთგვაროვანი მასა და შევაზილოთ ღორის ხორცს. შევბრაწოთ დაბალ ცეცხლზე კარგად გაცხელებულ მცენარეულ ზეთში. სუფრაზე შემთბარი ლანგრით მივიტანოთ ზეთში მოშუშულ წიწაკის ღერებთან ერთად.
მასალა:
4 ნაჭერი ღორის ხორცი
½ ჭიქა საფანელი
1 კბილი ნიორი
2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
½ სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
მარილი, პილპილი
ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი

ახალი, ან დაკონსერვებული ატმის ნაჭრ...

200 გრამი კარაქი კვერცხთან და შაქრი...

ავთქვიფოთ კვერცხი სახამებელთან, რძე...

წყლითა და პურის ფქვილით მოვზილოთ ცო...

კაკაო ჩაისა და ყავისაგან იმით განსხ...

ტკბილი წიწაკა დავჭრათ თხელ ზოლებად,...


