კატალოგი
ღორის ხორცი ესპანურად
საფანელის, დაჭრილი ნივრის, ოხრახუშის, მარილის, პილპილის და მცენარეული ზეთისაგან მოვამზადოთ ერთგვაროვანი მასა და შევაზილოთ ღორის ხორცს. შევბრაწოთ დაბალ ცეცხლზე კარგად გაცხელებულ მცენარეულ ზეთში. სუფრაზე შემთბარი ლანგრით მივიტანოთ ზეთში მოშუშულ წიწაკის ღერებთან ერთად. მასალა: 4 ნაჭერი ღორის ხორცი ½ ჭიქა საფანელი 1 კბილი ნიორი 2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში ½ სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი მარილი, პილპილი ცხიმი