კატალოგი
მანსანიტას დე პაპა - იმიტირებული ვაშლი
ბეჭდვა |
კარტოფილი მოვხარშოთ (შეძლებისდაგვარად ერთი ზომის), გავთალოთ და შევბრაწოთ დიდი რაოდენობით მცენარეულ ზეთში მოოქროსფრო-მოყვითალო ფერის მიღებამდე (კარტოფილი ზეთში უნდა დუღდეს). ფრთხილად ამოვიღოთ; თითოეულ კარტოფილში ჩავარჭოთ მიხაკი და თითოეულს მოვაყაროთ წითელი პილპილი. ეს კერძი შესანიშნავი გარნირია ხორცისათვის.
მასალა:
4 ცალი ახალი კარტოფილი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
4 ცალი მიხაკი
წითელი დანაყილი პილპილი
პოპულარული რეცეპტი
ხახვი წვრილად დავჭრათ, კარაქში ან მ...
ლობიოს ღერები გავასუფთავოთ, მოვხარშ...
ქვაბში ჩავყაროთ ლობიო და მოვხარშოთ ...
ღამით დამბალი მწვანე მუხუდოს, ძროხი...
მჟავე რძე გავხსნათ ანადუღარი ცივი წ...
კოლრაბი გავასუფავოთ, ფრთხილად მოვაშ...