კატალოგი
მანსანიტას დე პაპა - იმიტირებული ვაშლი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარტოფილი მოვხარშოთ (შეძლებისდაგვარად ერთი ზომის), გავთალოთ და შევბრაწოთ დიდი რაოდენობით მცენარეულ ზეთში მოოქროსფრო-მოყვითალო ფერის მიღებამდე (კარტოფილი ზეთში უნდა დუღდეს). ფრთხილად ამოვიღოთ; თითოეულ კარტოფილში ჩავარჭოთ მიხაკი და თითოეულს მოვაყაროთ წითელი პილპილი. ეს კერძი შესანიშნავი გარნირია ხორცისათვის.
მასალა:
4 ცალი ახალი კარტოფილი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
4 ცალი მიხაკი
წითელი დანაყილი პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ 10-12 ნაჭრად. ღამით დ...

ფაიფურის ცეცხლგამძლე ჭურჭელს შიგნიდ...

ნაყენის მოსამზადებლად შეგვიძლია გამ...

კომში გავრეცხოთ, მოვაცილოთ კანი და ...

გამოვაცხოთ ღუმელში ტკბილი წიწაკის მ...

კვერცხი გავთქვიფოთ მარილთან ერთად, ...