კატალოგი
მანსანიტას დე პაპა - იმიტირებული ვაშლი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარტოფილი მოვხარშოთ (შეძლებისდაგვარად ერთი ზომის), გავთალოთ და შევბრაწოთ დიდი რაოდენობით მცენარეულ ზეთში მოოქროსფრო-მოყვითალო ფერის მიღებამდე (კარტოფილი ზეთში უნდა დუღდეს). ფრთხილად ამოვიღოთ; თითოეულ კარტოფილში ჩავარჭოთ მიხაკი და თითოეულს მოვაყაროთ წითელი პილპილი. ეს კერძი შესანიშნავი გარნირია ხორცისათვის.
მასალა:
4 ცალი ახალი კარტოფილი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
4 ცალი მიხაკი
წითელი დანაყილი პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

ცხარე და ტკბილი წიწაკა გავარჩიოთ, თ...

გასუფთავებული, გარეცხილი, მსუქანი ქ...

ქათმის ხორცი და ვიჩინა გავატაროთ ხო...

ლუდში ჩავდოთ ლიმონის კანი და მივიყვ...

კარაქი გავაცხელოთ და შევწვათ მასში ...

2 ცალი კვერცხის გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭ...