კატალოგი
მანსანიტას დე პაპა - იმიტირებული ვაშლი
| ბეჭდვა |
კარტოფილი მოვხარშოთ (შეძლებისდაგვარად ერთი ზომის), გავთალოთ და შევბრაწოთ დიდი რაოდენობით მცენარეულ ზეთში მოოქროსფრო-მოყვითალო ფერის მიღებამდე (კარტოფილი ზეთში უნდა დუღდეს). ფრთხილად ამოვიღოთ; თითოეულ კარტოფილში ჩავარჭოთ მიხაკი და თითოეულს მოვაყაროთ წითელი პილპილი. ეს კერძი შესანიშნავი გარნირია ხორცისათვის.
მასალა:
4 ცალი ახალი კარტოფილი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
4 ცალი მიხაკი
წითელი დანაყილი პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

ცხვრის ხორცის ბუღლამა ბადრიჯნით ისე...

შოკოლადი გავადნოთ მაღალ ჭურჭელში, დ...

ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი...

გარეცხილი და გასუფთავებული ვარდკაჭა...

გადარჩეული სალათი გავრეცხოთ, მოვათა...

დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში. დავ...


