კატალოგი
ამერიკული დაჭრილი ხორცი
| ბეჭდვა |
ძროხის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, გავაცხელოთ ცხიმში და დავტკეპნოთ. კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი, დაჭრილი ტკბილი წიწაკა და ტომატ-პასტა დავამატოთ ხორცს და ყველაფერი ერთად დავდგათ მოსაშუშად დაბალ ცეცხლზე.
დავამატოთ ლიმონის წვენი და შაქარი, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. სუფრაზე თეთრ პურთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
2 პორციაზე
250 გრამი მაღალი სორტის ძროხის ხორცი
250 გრამი მოხარშული კარტოფილი
3 ღერი ტკბილი წიწაკა
2 სუფრის კოვზი ტომატ-პასტა
ლიმონის წვენი
შაქარი, მარილი, პილპილი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი

წვიმა, ლუდი და ცხვრის გულ-მკერდი...

ხილის წვენებში ჩავდოთ ლიმონისა და ფ...

ქვაბში ჩავყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავ...

მარილიან წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი. მ...

ღორის ხორცს წავუსვათ მარილი, შევწვა...

ქაშაყი კარგად დავალბოთ და თითო გავყ...


