კატალოგი
ფრინველის კუჭმაჭის ჩახოხბილი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული, გარეცხილი რომელმე ფრინველის კუჭმაჭი ქვაბში ჩავყაროთ, დავდგათ ცეცხლზე და მოვშუშოთ. ხახვი წვრილად დავკეპოთ, დავამატოთ ერბო და მოვშუშოთ, დავაყაროთ მოხრაკული კუჭმაჭი და გავაგრძელოთ შუშვა. პამიდორი გავხეხოთ სახეხზე (ან გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში), დავამატოთ კუჭმაჭს და ვადუღოთ, სანამ არ შესქელდება. შევაზავოთ მწვანილით, წიწაკით, მარილით.
მასალა:
კუჭმაჭი - 1 ფრინველის
ხახვი - 1-2 თავი
კარაქი - 50 გრამი
პამიდორი - 300 გრამი
მწვანილი, მარილი, წიწაკა - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

წყლითა და პურის ფქვილით მოვზილოთ ცო...

შემწვარი ქათმის ან ინდაურის რბილი ხ...

წვრილად დაჭრილი სალა და ვიჩინა შევწ...

პამიდორი გავრეცხოთ და კარგად გავაშრ...

ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ დ...

ხორცი დავჭრათ 2X4 სმ ზომის ნაჭრებად...