კატალოგი
ფრინველის კუჭმაჭის ჩახოხბილი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული, გარეცხილი რომელმე ფრინველის კუჭმაჭი ქვაბში ჩავყაროთ, დავდგათ ცეცხლზე და მოვშუშოთ. ხახვი წვრილად დავკეპოთ, დავამატოთ ერბო და მოვშუშოთ, დავაყაროთ მოხრაკული კუჭმაჭი და გავაგრძელოთ შუშვა. პამიდორი გავხეხოთ სახეხზე (ან გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში), დავამატოთ კუჭმაჭს და ვადუღოთ, სანამ არ შესქელდება. შევაზავოთ მწვანილით, წიწაკით, მარილით.
მასალა:
კუჭმაჭი - 1 ფრინველის
ხახვი - 1-2 თავი
კარაქი - 50 გრამი
პამიდორი - 300 გრამი
მწვანილი, მარილი, წიწაკა - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ქოქოსის კაკალს დავასხათ ნახევრად წყ...

საშუალო ზომის ქათამი გავასუფთავოთ, ...

ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ ნაჭრებად,...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...

წითელი მოცვი შევურიოთ პირშუშხას (გე...

ახალი, თეთრი სოკო გავარჩიოთ, გავრეც...