კატალოგი
ფრინველის კუჭმაჭის ჩახოხბილი
| ბეჭდვა |
გასუფთავებული, გარეცხილი რომელმე ფრინველის კუჭმაჭი ქვაბში ჩავყაროთ, დავდგათ ცეცხლზე და მოვშუშოთ. ხახვი წვრილად დავკეპოთ, დავამატოთ ერბო და მოვშუშოთ, დავაყაროთ მოხრაკული კუჭმაჭი და გავაგრძელოთ შუშვა. პამიდორი გავხეხოთ სახეხზე (ან გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში), დავამატოთ კუჭმაჭს და ვადუღოთ, სანამ არ შესქელდება. შევაზავოთ მწვანილით, წიწაკით, მარილით.
მასალა:
კუჭმაჭი - 1 ფრინველის
ხახვი - 1-2 თავი
კარაქი - 50 გრამი
პამიდორი - 300 გრამი
მწვანილი, მარილი, წიწაკა - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ნიახურის ნაჭრები შევწვათ კარგად გაც...

ბრინჯს დავასხათ დიდი რაოდენობით მარ...

ხორცს და სოკოს დავასხათ 1 ¼ ლიტრი წ...

საშუალო სიდიდის (მწვანე) კაკალი გავ...

ხახვი და ტკბილი წიწაკა დავჭრათ თხელ...

ქვაბში გავაცხელოთ 1 ჩაის კოვზი ზეთი...


