კატალოგი
მუსი შოკოლადის (მეორენაირად)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
რძეში ჩავამტვრიოთ შოკოლადი და წამოვადუღოთ; როცა გადმოვდგამთ ცეცხლიდან, დავამატოთ რომი ან კონიაკი, კვერცხის გული (გათქვეფილი). კარგად ავთქვიფოთ და დავასხათ წინასწარ დამბალი და მოდუღებული ჟელატინი, ვანილი. ცილა კარგად გავთქვიფოთ მიქსერით, შევათქვიფოთ ნახევარი ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი, დავამატოთ არაჟანი და ფრთხილად დავასხათ შოკოლადის მასას. კარგად ავურიოთ და შევდგათ მაცივარში.
მასალა:
რძე - 100 გრამი
შოკოლადი - 50 გრამი
კვერცხი - 2 ცალი
კონიაკი ან რომი - 3 სუფრის კოვზი
შაქრის ფხვნილი - 100 გრამი
არაჟანი - 250 გრამი
ჟელატინი - 2-3 გრამი
ვანილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კერძის მომზადების წინა ღამეს ღორის ...

მოვზილოთ ცომი და კარგად გავაბრტყელო...

კიტრი გავთალოთ, მოვაშოროთ თესლი, და...

შოკოლადი გავადნოთ. კარაქი კარგად ავ...

გადარჩეული, გარეცხილი ლეღვი მოვათავ...

ანჩოუსები ძალიან წვრილად დავჭრათ, ვ...