კატალოგი
ბადრიჯანი კვერცხით
| ბეჭდვა |
ბადრიჯანი გავფცქვნათ და წვრილად დავჭრათ. მოვაყაროთ მარილი, სუფთა ტილო დავაფაროთ და ერთი საათი და 1 საათი გავაჩეროთ. გავწუროთ ხელით კარგად, რომ სიმწარე მოსცილდეს. მოვათავსოთ ღრმა ტაფაში, დავუმატოთ კარაქი, მარილი ავურიოთ და კარგად მოვშუშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ამის შემდეგ დავასხათ გათქვეფილი მთლიანი კვერცხები, ავურიოთ და როცა კვერცხი მზად იქნება, ცეცხლიდან გადმოვდგათ.
მასალა:
ბადრიჯანი - 500 გრამი
კარაქი - 100 გრამი
კვერცხი - 3 ცალი
პოპულარული რეცეპტი

ქათამი კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხ...

წვრილად დაჭრილი ხახვი შევბრაწოთ დაჭ...

ისპანახი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყ...

ქორფა ბადრიჯანს (თესლიანი არ უნდა ი...

წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...

მსუქანი ცხვრის ხორცი ხახვთან და ცხვ...


