კატალოგი
ბადრიჯანი კვერცხით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ბადრიჯანი გავფცქვნათ და წვრილად დავჭრათ. მოვაყაროთ მარილი, სუფთა ტილო დავაფაროთ და ერთი საათი და 1 საათი გავაჩეროთ. გავწუროთ ხელით კარგად, რომ სიმწარე მოსცილდეს. მოვათავსოთ ღრმა ტაფაში, დავუმატოთ კარაქი, მარილი ავურიოთ და კარგად მოვშუშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ამის შემდეგ დავასხათ გათქვეფილი მთლიანი კვერცხები, ავურიოთ და როცა კვერცხი მზად იქნება, ცეცხლიდან გადმოვდგათ.
მასალა:
ბადრიჯანი - 500 გრამი
კარაქი - 100 გრამი
კვერცხი - 3 ცალი
პოპულარული რეცეპტი

შევწვათ კარგი ჯიშის მთელ-მთელი ვაშლ...

მოვადუღოთ პურის ფქვილის თათარა ჩვეუ...

ცხვრის ან ბატკნის მსუქანი ხორცი დავ...

10 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ გათეთრე...

მდუღარე წყალში ჩავყაროთ სასმელი ან ...

სიმწიფეში შესული საღი, მწვანე პამიდ...