კატალოგი
კავკასიური მწვადი
ცხვრის ხორცი დავჭრათ 2 სმ სიგრძის და 1 სმ სისქის ნაჭრებად, მსუბუქად დავბეგვოთ და ცოტა ხნით ჩავაწყოთ მცენარეული ზეთის, ხახვის, პილპილის, მარილის და წვრილად დაჭრილი ნივრისაგან მომზადებულ მარინადში. თანმიმდევრულად ჩამოვაცვათ შამფურზე ხორცის ნაჭრები, ხახვი, პამიდორი, სალა. შევწვათ ნაკვერჩხალზე ან უბრალოდ ტაფაზე მცენარეულ ზეთში ან მარგარინში. მოვაყაროთ ოხრახუში. გარნირად შეგვიძლია მივიტანოთ ბრინჯი ან მწვანე ხახვი. მასალა: 500 გრამი ნაზი ცხვრის ხორცი მარილი, პილპილი რგოლებად დაჭრილი ხახვი 2 კბილი ნიორი მცენარეული ზეთი 200 გრამი პამიდორი 200 გრამი სალა ოხრახუში მწვანე ხახვი მარილი, პილპილი