კატალოგი
არაჟნის სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ფქვილისაგან და ½ სუფრის კოვზი ზეთისაგან მოვამზადოთ სოუსი. დავამატოთ ხორცის ბულიონი და არაჟანი. ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე 5-10 წუთის განმავლობაში. დავუმატოთ ცოტა მარილი და პილპილი და შევურიოთ ½ სუფრის კოვზი ზეთი.
მასალა:
½ ჭიქა არაჟანი
1 სუფრის კოვზი ფქვილი
1 ჭიქა ხორცის ბულიონი
1 სუფრის კოვზი ზეთი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

შამპინიონები გავასუფთავოთ, გავრეცხო...

გათლილი, გულგამოცლილი და დაჭრილი კო...

თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, ჩავჭ...

საშუალო ოდენობის მსუქანი ბატი ნაჭრე...

წიწილების ფილე და ფეხები მოვათავსოთ...

ორაგული გავწმინდოთ, გავრეცხოთ, წავუ...