კატალოგი
არაჟნის სოუსი
ბეჭდვა |
ფქვილისაგან და ½ სუფრის კოვზი ზეთისაგან მოვამზადოთ სოუსი. დავამატოთ ხორცის ბულიონი და არაჟანი. ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე 5-10 წუთის განმავლობაში. დავუმატოთ ცოტა მარილი და პილპილი და შევურიოთ ½ სუფრის კოვზი ზეთი.
მასალა:
½ ჭიქა არაჟანი
1 სუფრის კოვზი ფქვილი
1 ჭიქა ხორცის ბულიონი
1 სუფრის კოვზი ზეთი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ფილე დავჭრათ სიგრძეზე, დავბეგვოთ, ზ...
მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ, ...
მსუქანი საქონლის ხორცი დავჭრათ ნაჭრ...
ვარდკაჭაჭა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ,...
პატარა ზომის მწვანე პამიდვრები დავჭ...
3 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 3...