კატალოგი
არაჟნის სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ფქვილისაგან და ½ სუფრის კოვზი ზეთისაგან მოვამზადოთ სოუსი. დავამატოთ ხორცის ბულიონი და არაჟანი. ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე 5-10 წუთის განმავლობაში. დავუმატოთ ცოტა მარილი და პილპილი და შევურიოთ ½ სუფრის კოვზი ზეთი.
მასალა:
½ ჭიქა არაჟანი
1 სუფრის კოვზი ფქვილი
1 ჭიქა ხორცის ბულიონი
1 სუფრის კოვზი ზეთი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კაკაო შევურიოთ ნახევარ პორცია ორცხო...

კარაქი ავურიოთ შაქართან ერთად. ნუში...

მოვამზადოთ ფქვილი, მარილი, თბილი წყ...

12 კვერცხი ცილა კარგად გავთქვიფოთ მ...

კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად, დ...

სუპისა და კომპოტის გარეშე...