კატალოგი
არაჟნის სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ფქვილისაგან და ½ სუფრის კოვზი ზეთისაგან მოვამზადოთ სოუსი. დავამატოთ ხორცის ბულიონი და არაჟანი. ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე 5-10 წუთის განმავლობაში. დავუმატოთ ცოტა მარილი და პილპილი და შევურიოთ ½ სუფრის კოვზი ზეთი.
მასალა:
½ ჭიქა არაჟანი
1 სუფრის კოვზი ფქვილი
1 ჭიქა ხორცის ბულიონი
1 სუფრის კოვზი ზეთი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ქორფა, თეთრი სოკო გავარჩიოთ სუფთად,...

ბრინჯი მოვხარშოთ, მუხუდო მოვშუშოთ დ...

მსუქანი ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის...

გარეცხილი, მომზადებული ხილი, კარაქი...

ერბოში მოვხრაკოთ ალყა-ალყა დაჭრილი ...

ცომის მოსამზადებლად საჭიროა ავიღოთ ...