კატალოგი
არაჟნის სოუსი
ბეჭდვა |
ფქვილისაგან და ½ სუფრის კოვზი ზეთისაგან მოვამზადოთ სოუსი. დავამატოთ ხორცის ბულიონი და არაჟანი. ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე 5-10 წუთის განმავლობაში. დავუმატოთ ცოტა მარილი და პილპილი და შევურიოთ ½ სუფრის კოვზი ზეთი.
მასალა:
½ ჭიქა არაჟანი
1 სუფრის კოვზი ფქვილი
1 ჭიქა ხორცის ბულიონი
1 სუფრის კოვზი ზეთი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ...
1 კილოგრამ პურის (შვრიის) ორცხობილა...
უკეთესი, ვიდრე საკუთარი აღიარება...
კარგად გასუფთავებული წიწილა გავჭრათ...
ჩავასხათ ქვაბში წყალი, ჩავყაროთ შაქ...
ყვავილოვანი კომბოსტო დავარჩიოთ, გავ...