კატალოგი
არაჟნის სოუსი
| ბეჭდვა |
ფქვილისაგან და ½ სუფრის კოვზი ზეთისაგან მოვამზადოთ სოუსი. დავამატოთ ხორცის ბულიონი და არაჟანი. ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე 5-10 წუთის განმავლობაში. დავუმატოთ ცოტა მარილი და პილპილი და შევურიოთ ½ სუფრის კოვზი ზეთი.
მასალა:
½ ჭიქა არაჟანი
1 სუფრის კოვზი ფქვილი
1 ჭიქა ხორცის ბულიონი
1 სუფრის კოვზი ზეთი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კობრი გავასუფთავოოთ, გავრეცხოთ, გავ...

ერთი ლიმონის გახეხილი ქერქი, წყალი ...

მოვამზადოთ ისეთივე ცომი, როგორც ტაფ...

გასუფთავებული ვარია ჩავჭრათ შუაზე, ...

ვარდის ფურცლებს თეთრი თავები მოვაჭრ...

საღი რძე წამოვადუღოთ, შევაგრილოთ 25...


