კატალოგი
არაჟნის სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ფქვილისაგან და ½ სუფრის კოვზი ზეთისაგან მოვამზადოთ სოუსი. დავამატოთ ხორცის ბულიონი და არაჟანი. ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე 5-10 წუთის განმავლობაში. დავუმატოთ ცოტა მარილი და პილპილი და შევურიოთ ½ სუფრის კოვზი ზეთი.
მასალა:
½ ჭიქა არაჟანი
1 სუფრის კოვზი ფქვილი
1 ჭიქა ხორცის ბულიონი
1 სუფრის კოვზი ზეთი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

გაცრილი ფქვილისაგან მოვზილოთ ცომი, ...

საფანელის, დაჭრილი ნივრის, ოხრახუში...

ჩაი ნაზი დელიკატური პროდუქტია და მი...

გასუფთავებული, გამოშიგნული ქაშაყი გ...

6 ცალი კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ; თა...

კვერცხები ავთქვიფოთ, დავამატოთ ყველ...