კატალოგი
კატლეტები
ბეჭდვა |
ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავამატოთ ცოტა მარილი და პილპილი, არაჟანი, გავაკეთოთ ბიფშტექსის ფორმის ნაჭრები. თითოეული ნაჭრის შუაში მოვათავსოთ კარაქის ნაჭერი. ამოვავლოთ კვერცხსა და სუხარში და ფრთხილად შევწვათ კარაქში ან მარგარინში. გარნირად შეგვიძლია მივიტანოთ შემწვარი კარტოფილი და მწვანე მუხუდო.
მასალა:
350 გრამი ქათმის ხორცი
150 გრამი ხბოს უძვლო ხორცი
პილპილი, მარილი
არაჟანი
კარაქი ან მარგარინი
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
პოპულარული რეცეპტი
კვერცხის გულები ავთქვიფოთ კარაქთან ...
მოცხარი მოვხარშოთ შაქართან და ლიმონ...
ვაშლი გავთალოთ, გამოვაცალოთ გული და...
ერთმანეთს შევურიოთ 3 პორცია რომი და...
ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად; ...
ათქვეფილი კვერცხის მასაში ავურიოთ მ...