კატალოგი
თევზის სუპი განურად
ბეჭდვა |
სკუმბრია გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ თავი და კუდი, დავყოთ 2 ან მეტ ნაწილად და 7 წუთის განმავლობაში ვადუღოთ ზომიერ ცეცხლზე, თან დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დაფნის ფოთოლი და ლიმონის ნაჭრები. სკუმბრია ძალიან მალე იხარშება. შემდეგ დავამატოთ ტომატის წვენი და ლოსოსის ხორცი, სუპს მოვაყაროთ მარილი და პილპილი და წამოვადუღოთ კიდევ ერთხელ.
მასალა:
2-3 პორციაზე
500 გრამი სკუმბრია
1 კონსერვის ქილა ლოსოსის ხორცი
2 თავი ხახვი
½ ლიტრი წყალი
½ ლიტრი ტომატის წვენი ან 500 გრამი დასრესილი პამიდორი
1 ჩაის კოვზი მარილი
1 ჩაის კოვზი პილპილი
2 ნაჭერი ლიმონი
1 ცალი დაფნის ფოთოლი
პოპულარული რეცეპტი
კარაქი კარგად გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭიქ...
წვიმა, ლუდი და ცხვრის გულ-მკერდი...
2 კვერცხის გული გავთქვიფოთ მიქსერით...
შაქარი ავსრისოთ კარაქთან ერთად, დავ...
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, მოვაყაროთ ...
ხორცი დავჭრათ 2X2 სმ ზომის კუბიკება...