კატალოგი
იის ნაყინი
ბეჭდვა |
ყვავილები გავრეცხოთ, შევურიოთ შაქარი, წყალი და გრეიპფრუტის წვენი. 10 წუთის განმავლობაში ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე. შემდეგ გავაცივოთ და გავწუროთ. დავამატოთ 3 ლიმონის წვენი და მივიტანოთ სუფრაზე. გავაფორმოთ იებით.
მასალა:
6 პორციაზე
½ ჭიქა შაქარი
½ ჭიქა წყალი
1 ჭიქა გრეიპფრუტის წვენი
3 კონა ია
3 ცალი ლიმონი
პოპულარული რეცეპტი
2 კვერცხის გული და ერთი კვერცხი მთლ...
ხორცი და ბოსტნეული (გარდა ბადრიჯანი...
ჟოლო გადავარჩიოთ, ფენა-ფენა დავაყარ...
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ თითის სისქ...
კარტოფილი კანიანად მოვხარშოთ, მერე ...
მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ ნაკვერ...