კატალოგი
კვერცხი მეფურად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კვერცხი 30 წუთის განმავლობაში ვთქვიფოთ სათქვეფით ან 5 წუთი კომბაინში. მასა ჩავასხათ ღრმა კარაქწასმულ ფორმაში და ვაცხოთ დაბალ ცეცხლზე 45 წუთის განმავლობაში. შაქრის, წყლისა და დარიჩინისაგან მოვხარშოთ სქელი სიროფი. ჩაის კოვზის მეშვეობით გამომცხვარი მასისაგან გავაკეთოთ კვერცხები და მოვათავსოთ ისინი ცხელ სიროფში. როდესაც სიროფი გაცივდება, დავამატოთ კონიაკი. მზა კერძი ცოტა 2 საათი გავაჩეროთ.
მასალა:
3 პორციაზე
6 კვერცხის გული
2 ჭიქა შაქარი
1 ჭიქა წყალი
დარიჩინის კანის 1 ნაჭერი
1 ჭიქა კონიაკი (კონიაკის ჭიქა)
პოპულარული რეცეპტი

ფუნთუშებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, ამო...

ბატკნის ხორცი ნაჭრებად დავჭრათ და გ...

მთელი ხორცი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად ...

ხორცი გავრეცხოთ, ჩავდოთ ცივ, ოდნავ ...

ვენელი ქალების სიამაყე...

ხახვი დავჭრათ და 20 წუთის განმავობა...