კატალოგი
ანანასის შემწვარი ნაჭრები
ბეჭდვა |
კონსერვირებული ანანასის ნაჭრები კარგად გავაშროთ. მომზადებული პროდუქტებისაგან მოვზილოთ თხევადი ცომი. ანანასის ნაჭრები ამოვავლოთ ამ ცომში და შევბრაწოთ ცხიმში (ცხიმი მთლიანად უნდა ფარავდეს ანანასს) მოოქროსფრო-მოყვითალო ფერის გაჩენამდე. მოვაყაროთ შაქრის პუდრა და ჯერ კიდევ თბილი მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
8 ნაჭერი ანანასი
1 ჭიქა ხორბლის ფქვილი
1 ცალი კვერცხი
1 სუფრის კოვზი შაქარი
სასმელი სოდა დანის პირზე
1/8 ლიტრი რძე
ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი
გავასუფთავოთ ნიახური და გავხეხოთ მს...
ცალ-ცალკე მოვხარშოთ მწვანე ლობიოს ღ...
ფუნთუშებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, ამო...
ხორცი გულდასმით გავასუფთავოთ დანით,...
ხბოს ხორცი და წყალში კარგად დამბალი...
ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმა...