კატალოგი
ანანასის შემწვარი ნაჭრები
კონსერვირებული ანანასის ნაჭრები კარგად გავაშროთ. მომზადებული პროდუქტებისაგან მოვზილოთ თხევადი ცომი. ანანასის ნაჭრები ამოვავლოთ ამ ცომში და შევბრაწოთ ცხიმში (ცხიმი მთლიანად უნდა ფარავდეს ანანასს) მოოქროსფრო-მოყვითალო ფერის გაჩენამდე. მოვაყაროთ შაქრის პუდრა და ჯერ კიდევ თბილი მივიტანოთ სუფრაზე. მასალა: 8 ნაჭერი ანანასი 1 ჭიქა ხორბლის ფქვილი 1 ცალი კვერცხი 1 სუფრის კოვზი შაქარი სასმელი სოდა დანის პირზე 1/8 ლიტრი რძე ცხიმი