კატალოგი
შემწვარი მწვანე ლობიო
ლობიოს ღერები გავასუფთავოთ, მოვხარშოთ ცოტა მარილიან წყალში დარბილებამდე და გავაშროთ. ავთქვიფოთ 3 კვერცხის გული, დავამატოთ მარილი, წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და ცალკე ათქვეფილი კვერცხის ცილა. 6-6 ღერი მწვანე ლობიო ცალ-ცალკე შევკრათ ძაფით და ამოვავლოთ ფქვილსა და კვერცხში. შევწვათ კარგად გაცხელებულ ცხიმში და მაშინვე მივიტანოთ სუფრაზე. ასე შემწვარი მწვანე ლობიო უხდება ხორცს. მასალა: 2-3 პორციაზე 500 გრამი მწვანე ლობიო მარილი 1 სუფრის კოვზი დაჭრილი ოხრახუში 4 ცალი კვერცხი ცოტა ფქვილი ცხიმი ან მცენარეული ზეთი