კატალოგი
ლეღვის პუდინგი კრეოლურად
შაქარი და კვერცხი ცილა ავთქვიფოთ, დავამატოთ გამდნარი კარაქი, რძეში დამბალი თეთრი პური, ასევე რძე და გამომშრალი, წვრილად დაჭრილი ლეღვი. ყველაფერი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში, ბოლოს დავამატოთ ცალკე ათქვეფილი კვერცხის ცილა. პუდინგის ფორმას წავუსვათ კარაქი და მოვაყაროთ საფანელი. ჩავასხათ მასში მომზადებული მასა და 2 საათის განმავლობაში ვხარშოთ ორთქლზე. მასალა: 1-2 არასრული სუფრის კოვზი შაქარი 2 ცალი კვერცხი 60 გრამი კარაქი 120 გრამი თეთრი პური კანის გარეშე 250 გრამი ლეღვი 1 ჭიქა რძე ცოტა საფანელი