კატალოგი
ბანანის ბრინჯი
ბრინჯი მოვხარშოთ დიდი რაოდენობით მარილიან წყალში, ის არ უნდა ჩაიხარშოს. ბანანი დავჭრათ არც ისე თხელ ნაჭრებად და შევბრაწოთ ცხელ ცხიმში ორივე მხრიდან. ფრთხილად შევურიოთ შებრაწული ნაჭრები ბრინჯს. სუფრაზე მიტანის წინ კერძს მოვაყაროთ პილპილი და წვრილად დაჭრილი ოხრახუში. მივიტანოთ გარნირად თევზთან ან ხორცთან. მასალა: 2-3 პორციაზე 1 ჭიქა ბრინჯი 2 სუფრის კოვზი კარაქი ან მარგარინი ცოტა შავი პილპილი 2-3 ცალი ბანანი ოხრახუში მარილი