კატალოგი
იის ნაყინი
| ბეჭდვა |
ყვავილები გავრეცხოთ, შევურიოთ შაქარი, წყალი და გრეიპფრუტის წვენი. 10 წუთის განმავლობაში ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე. შემდეგ გავაცივოთ და გავწუროთ. დავამატოთ 3 ლიმონის წვენი და მივიტანოთ სუფრაზე. გავაფორმოთ იებით.
მასალა:
6 პორციაზე
½ ჭიქა შაქარი
½ ჭიქა წყალი
1 ჭიქა გრეიპფრუტის წვენი
3 კონა ია
3 ცალი ლიმონი
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...

ბატკნის ხორცი ნაჭრებად დავჭრათ და გ...

შევარჩიოთ საშუალო ზომის ბადრიჯანი დ...

6 კვერცხის დიდხანს ვთქვიფოთ 1 ჩაის ...

მსუქანი ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი ...

მომზადებული ბატი მოვხარშოთ მსუბუქად...


