კატალოგი
ტორტილიასი
| ბეჭდვა |
ტორტილიასის ცომისაგან მოვამზადოთ თხელი ბლინები (არც ისე დიდები, რომ შესაძლებელი იყოს მათი დახვევა), და წავუსვათ მათ კარაქი ჩორიზო, მოვაყაროთ ბევრი მარილი და ხახვი და გადავახვიოთ. ზემოდან მოვასხათ სოუსი და მოვაყაროთ დარჩენილი ყველი, ასევე წვრილად დაჭრილი კვერცხი. გავაფორმოთ ბოლოკითა და სალათის ფოთლებით.
მასალა:
12 ცალი ტორტილიასი (იხ. რეცეპტი: ფქვილის ტორტილიასი)
გახეხილი ყველი
წვრილად დაჭრილი ხახვი
2 ცალი მაგრად მოხარშული კვერცხი
1 კონა ბოლოკი
მწვანე სალათა
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, და...

საუბარი პოზნანში...

დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავას...

კარაქში დარბილებამდე მოვხრაკოთ ხახვ...

ცური კარგად გავრეცხოთ, დავასხათ ცივ...

გასუფთავებული, გარეცხილი რომელმე ფრ...


