კატალოგი
ტორტილიასი
ტორტილიასის ცომისაგან მოვამზადოთ თხელი ბლინები (არც ისე დიდები, რომ შესაძლებელი იყოს მათი დახვევა), და წავუსვათ მათ კარაქი ჩორიზო, მოვაყაროთ ბევრი მარილი და ხახვი და გადავახვიოთ. ზემოდან მოვასხათ სოუსი და მოვაყაროთ დარჩენილი ყველი, ასევე წვრილად დაჭრილი კვერცხი. გავაფორმოთ ბოლოკითა და სალათის ფოთლებით. მასალა: 12 ცალი ტორტილიასი (იხ. რეცეპტი: ფქვილის ტორტილიასი) გახეხილი ყველი წვრილად დაჭრილი ხახვი 2 ცალი მაგრად მოხარშული კვერცხი 1 კონა ბოლოკი მწვანე სალათა