კატალოგი
ტორტილიასი
| ბეჭდვა |
ტორტილიასის ცომისაგან მოვამზადოთ თხელი ბლინები (არც ისე დიდები, რომ შესაძლებელი იყოს მათი დახვევა), და წავუსვათ მათ კარაქი ჩორიზო, მოვაყაროთ ბევრი მარილი და ხახვი და გადავახვიოთ. ზემოდან მოვასხათ სოუსი და მოვაყაროთ დარჩენილი ყველი, ასევე წვრილად დაჭრილი კვერცხი. გავაფორმოთ ბოლოკითა და სალათის ფოთლებით.
მასალა:
12 ცალი ტორტილიასი (იხ. რეცეპტი: ფქვილის ტორტილიასი)
გახეხილი ყველი
წვრილად დაჭრილი ხახვი
2 ცალი მაგრად მოხარშული კვერცხი
1 კონა ბოლოკი
მწვანე სალათა
პოპულარული რეცეპტი

ხორცის კუბიკები, ბოლოკი, ნიახური და...

მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, ჩავყ...

პამიდვრები ჩავჭრათ ჯვარედინად და მო...

კარგად გავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხ...

ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და მოვხრაკო...

თევზი კარგად გავასუფთავოთ, დავჭრათ ...


