კატალოგი
ტორტილიას დე ხავინა - ფქვილის ტორტილიასი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ფქვილს შევურიოთ მარილი, გავცრათ, დავამატოთ ცხიმი, დავასხათ წყალი დ ამოვზილოთ ცომი. ცომისაგან მოვამზადოთ კვერცხის ზომის ბურთულები, გავაჩეროთ 15 წუთი და შემდეგ თითოეული ბურთულა გავაბრტყელოთ თეფშის ზომის წრედ.
ტორტილიასი უნდა შევწვათ ტაფაზე უცხიმოდ, თითოეული ერთი მხრიდან 2 წუთი, მეორედან კი 3 წუთი უნდა ვწვათ.
განსაკუთრებით გემრიელია ახლად შემწვარი ტორტილიასი, თუმცა მექსიკელები მშრალსაც მიირთმევენ.
მასალა:
4 ჭიქა ფქვილი
2 ჩაის კოვზი მარილი
100-120 გრამი მარგარინი
1-1 ¼ ჭიქა თბილი წყალი
პოპულარული რეცეპტი

თევზის ფილეს მოვაშოროთ ფხები, ხორცი...

1 კგ ფორთოხალს ყვითელი კანი თხლად ა...

ქარიყლაპია, ლოქო, წვერა, კობრი ან ს...

უმი ჭარხლის ფოთოლი წვრილად დავჭრათ,...

მოცვი გადავარჩიოთ, დავყაროთ საწურზე...

2 კვერციხის, ცოტა მარილის და 2 სუფრ...