კატალოგი
	ტორტილიას დე ხავინა - ფქვილის ტორტილიასი
	 
			| ბეჭდვა  |  | 
ფქვილს შევურიოთ მარილი, გავცრათ, დავამატოთ ცხიმი, დავასხათ წყალი დ ამოვზილოთ ცომი. ცომისაგან მოვამზადოთ კვერცხის ზომის ბურთულები, გავაჩეროთ 15 წუთი და შემდეგ თითოეული ბურთულა გავაბრტყელოთ თეფშის ზომის წრედ.
ტორტილიასი უნდა შევწვათ ტაფაზე უცხიმოდ, თითოეული ერთი მხრიდან 2 წუთი, მეორედან კი 3 წუთი უნდა ვწვათ.
განსაკუთრებით გემრიელია ახლად შემწვარი ტორტილიასი, თუმცა მექსიკელები მშრალსაც მიირთმევენ. 
მასალა: 
	4 ჭიქა ფქვილი
	2 ჩაის კოვზი მარილი
	100-120 გრამი მარგარინი
	1-1 ¼ ჭიქა თბილი წყალი
		
		პოპულარული რეცეპტი
	
	
						კარგად გასუფთავებული საშუალო ზომის ...
					
				
						კუბიკებად დაჭრილი ცხვრის ხორცი მოვა...
					
				
						ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...
					
				
						მოვადუღოთ სამი სუფრის კოვზი შაქრის ...
					
				
						ხაჭო და კარაქი გავატაროთ საცერში და...
					
				
						4 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ კარგად, ...
					
				

