კატალოგი
ტორტილიას დე ხავინა - ფქვილის ტორტილიასი
| ბეჭდვა |
ფქვილს შევურიოთ მარილი, გავცრათ, დავამატოთ ცხიმი, დავასხათ წყალი დ ამოვზილოთ ცომი. ცომისაგან მოვამზადოთ კვერცხის ზომის ბურთულები, გავაჩეროთ 15 წუთი და შემდეგ თითოეული ბურთულა გავაბრტყელოთ თეფშის ზომის წრედ.
ტორტილიასი უნდა შევწვათ ტაფაზე უცხიმოდ, თითოეული ერთი მხრიდან 2 წუთი, მეორედან კი 3 წუთი უნდა ვწვათ.
განსაკუთრებით გემრიელია ახლად შემწვარი ტორტილიასი, თუმცა მექსიკელები მშრალსაც მიირთმევენ.
მასალა:
4 ჭიქა ფქვილი
2 ჩაის კოვზი მარილი
100-120 გრამი მარგარინი
1-1 ¼ ჭიქა თბილი წყალი
პოპულარული რეცეპტი

ჩურჩხელა კეთდება ნიგვზის, თხილის, ნ...

კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ თითის ზომის...

ყვავილოვან კომბოსტოს მოვაცალოთ მწვა...

პატარა ზომის მწვანე პამიდვრები დავჭ...

გადარჩეულ, გარეცხილ თეთრ ბალს კურკა...

5 მთლიანი კვერცხისა და ორი ჩაის ჭიქ...


