კატალოგი
სალათა ”ვალდორფი”
ნიახური და ვაშლი დავჭრათ წვრილ კუბიკებად, დავამატოთ მსხვილად დაჭრილი ნიგოზი. მაიონეზი შევურიოთ ლიმონის წვენს, მოვაყაროთ ცოტა მარილი (შეგვიძლია დავამატოთ ცოტა ათქვეფილი ნაღები). ყველაფერი ეს შევურიოთ სალათას და დავდგათ სიცივეში. სალათა სალათის ფოთლებზე დადებული მივიტანოთ სუფრაზე. მასალა: 250 გრამი მოხარშული ნიახური 250 გრამი გაუთლელი, მთლიანი ვაშლები 100 გრამი ნიგოზი 100 გრამი მაიონეზი 2 სუფრის კოვზი ლიმონის წვენი მარილი 1 ჭიქა ათქვეფილი ნაღები ან ათქვეფილი არაჟანი (სურვილისამებრ)