კატალოგი
კვერცხი ბენედიქტი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ნაღები, კვერცხის გულები, ყველი და ღვინო მოვათავსოთ ორთქლზე და ვაცალოთ შესქელება, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ; დავამატოთ მარილი და პილპილი. კვერცხებისაგან მოვამზადოთ 4 ცალი ერბოკვერცხი. შევბრაწოთ 4 ცალი სალას ნაჭერი და ნაჭრებად დაჭრილი პამიდორი. პურის ნაჭრებს წავუსვათ ცოტა კარაქი და თითოეულზე მოვათავსოთ სალას ნაჭერი, პამიდორი და ერბოკვერცხი. მოვასხათ ორთქლზე მომზადებული სოუსი და სუფრაზე მომზადებისთანავე მივიტანოთ.
მასალა:
4 ცალი კვერცხი
2 კვერცხის გული
2 სუფრის კოვზი ნაღები
1 სუფრის კოვზი გახეხილი ყველი
4 ნაჭერი შებრაწული პური
ცოტა ნაღები
1 ცალი პამიდორი
1 ჭიქა დესერტის ღვინო
4 ნაჭერი სალა
პილპილი და მარილი გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

მშრალი ფუნთუშები დავალბოთ წყალში და...

ხორცი დავჭრათ საკმაოდ თხელ ნაჭრებად...

სოსისები გავჭრათ სიგრძეზე, კუბიკება...

ცალ-ცალკე მოვხარშოთ მწვანე ლობიოს ღ...

ფქვილი გავცრათ, ავთქვიფოთ კვერცხი, ...

ბიფშტექსებს წავუსვათ ნიორი, მოვაყარ...