კატალოგი
კვერცხი ბენედიქტი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ნაღები, კვერცხის გულები, ყველი და ღვინო მოვათავსოთ ორთქლზე და ვაცალოთ შესქელება, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ; დავამატოთ მარილი და პილპილი. კვერცხებისაგან მოვამზადოთ 4 ცალი ერბოკვერცხი. შევბრაწოთ 4 ცალი სალას ნაჭერი და ნაჭრებად დაჭრილი პამიდორი. პურის ნაჭრებს წავუსვათ ცოტა კარაქი და თითოეულზე მოვათავსოთ სალას ნაჭერი, პამიდორი და ერბოკვერცხი. მოვასხათ ორთქლზე მომზადებული სოუსი და სუფრაზე მომზადებისთანავე მივიტანოთ.
მასალა:
4 ცალი კვერცხი
2 კვერცხის გული
2 სუფრის კოვზი ნაღები
1 სუფრის კოვზი გახეხილი ყველი
4 ნაჭერი შებრაწული პური
ცოტა ნაღები
1 ცალი პამიდორი
1 ჭიქა დესერტის ღვინო
4 ნაჭერი სალა
პილპილი და მარილი გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

უმი და მოხარშული კარტოფილი გავხეხოთ...

ნაყენის მოსამზადებლად შეგვიძლია გამ...

ხორცი გავრეცხოთ, წავუსვათ მარილი, დ...

კომბოსტო გავრეცხოთ, 10 წუთით ჩავუშვ...

ღვინის კრემი და პაპირუსი...

კარტოფილი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრება...