კატალოგი
პიკანტური ბრინჯი ფორთოხლით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ბრინჯი მოვხარშოთ 3 ჭიქა წყალში ნახევრად მზადყოფნამდე. ნიახური და ხახვი მოვხრაკოთ კარაქში. როგორც კი ხახვი მოოქროსფრო-მოყვითალო გახდება დავამატოთ ბრინჯი, მარილი, შაქარი და ფორთოხლის წვენი. ვადუღოთ დაბალ ცეცხლზე 10 წუთის განმავლობაში. მზა ბრინჯს მოვაყაროთ გახეხილი ლიმონის ცედრა. მომზადებული ბრინჯი სუფრაზე მივიტანოთ ხორცთან ერთად.
მასალა:
2-3 პორციაზე
1 ½ ჭიქა ბრინჯი
1 სუფრის კოვზი კარაქი
3-3 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიახური
მარილი
შაქარი
1 ჭიქა ფორთოხლის წვენი
პოპულარული რეცეპტი

ქვაბში ჩავასხათ 3 ჩაის ჭიქა წყალი, ...

პურის ნაჭრებს წავუსვათ კარაქი, ზემო...

თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ თითის სისქ...

წყალში ჩავყაროთ შაქარი და კოჭა და ვ...

საშუალო სიდიდის მსუქანი ქათამი ნაჭრ...

6 კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფოთ ე...