კატალოგი
პიკანტური ბრინჯი ფორთოხლით
ბრინჯი მოვხარშოთ 3 ჭიქა წყალში ნახევრად მზადყოფნამდე. ნიახური და ხახვი მოვხრაკოთ კარაქში. როგორც კი ხახვი მოოქროსფრო-მოყვითალო გახდება დავამატოთ ბრინჯი, მარილი, შაქარი და ფორთოხლის წვენი. ვადუღოთ დაბალ ცეცხლზე 10 წუთის განმავლობაში. მზა ბრინჯს მოვაყაროთ გახეხილი ლიმონის ცედრა. მომზადებული ბრინჯი სუფრაზე მივიტანოთ ხორცთან ერთად. მასალა: 2-3 პორციაზე 1 ½ ჭიქა ბრინჯი 1 სუფრის კოვზი კარაქი 3-3 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიახური მარილი შაქარი 1 ჭიქა ფორთოხლის წვენი