კატალოგი
პიკანტური ბრინჯი ფორთოხლით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ბრინჯი მოვხარშოთ 3 ჭიქა წყალში ნახევრად მზადყოფნამდე. ნიახური და ხახვი მოვხრაკოთ კარაქში. როგორც კი ხახვი მოოქროსფრო-მოყვითალო გახდება დავამატოთ ბრინჯი, მარილი, შაქარი და ფორთოხლის წვენი. ვადუღოთ დაბალ ცეცხლზე 10 წუთის განმავლობაში. მზა ბრინჯს მოვაყაროთ გახეხილი ლიმონის ცედრა. მომზადებული ბრინჯი სუფრაზე მივიტანოთ ხორცთან ერთად.
მასალა:
2-3 პორციაზე
1 ½ ჭიქა ბრინჯი
1 სუფრის კოვზი კარაქი
3-3 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიახური
მარილი
შაქარი
1 ჭიქა ფორთოხლის წვენი
პოპულარული რეცეპტი

გარეცხილი, ნაჭრებად დაჭრილი ღორის ხ...

ჭარხალი კანიანად გავრეცხოთ, შევწვათ...

ნიორი, 3 პატარა თავი ხახვი წვრილად ...

სატაცური კარგად გავრეცხოთ, მოვაჭრათ...

2 კვერცხის და 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხ...

ორივე სახის ხორცი და ტკბილი წიწაკა ...