კატალოგი
კიმზი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ რამდენიმე საათი. ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და შევურიოთ წითელი პილპილი. შემდეგ ყველაფერი შევურიოთ დამარილებულ კომბოსტოს, გადავიტანოთ ქოთანში, ზემოდან დავადოთ სიმძიმე და დავტოვოთ 2-3 დღით. თუ კერძი სუფრაზე მომზადების დღეს მიგვაქვს დავამატოთ ძმარი.
მასალა:
1 კილოგრამი კომბოსტო
3 სუფრის კოვზი მარილი
1 თავი საშუალო ზომის ხახვი
1-2 კბილი ნიორი
წითელი დანაყილი პილპილი
ძმარი
პოპულარული რეცეპტი

ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, ...

ნიგოზი დავნაყოთ, ზეთი გამოვხადოთ და...

შევარჩიოთ მოზრდილი ვარია, დავჭრათ ნ...

მუხუდო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და დავა...

გასუფთავებული, კარგად გარეცხილი ენა...

ათქვიფოთ კვერცხის გულები კარაქთან დ...