კატალოგი
კიმზი
| ბეჭდვა |
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ რამდენიმე საათი. ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და შევურიოთ წითელი პილპილი. შემდეგ ყველაფერი შევურიოთ დამარილებულ კომბოსტოს, გადავიტანოთ ქოთანში, ზემოდან დავადოთ სიმძიმე და დავტოვოთ 2-3 დღით. თუ კერძი სუფრაზე მომზადების დღეს მიგვაქვს დავამატოთ ძმარი.
მასალა:
1 კილოგრამი კომბოსტო
3 სუფრის კოვზი მარილი
1 თავი საშუალო ზომის ხახვი
1-2 კბილი ნიორი
წითელი დანაყილი პილპილი
ძმარი
პოპულარული რეცეპტი

ხიზილალას მოვაშოროთ აპკი და მოვხარშ...

საღი, ქორფა კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ...

ანანასი, ბანანი და ვაშლი დავჭრათ კუ...

საშუალო სიდიდის (მწვანე) კაკალი გავ...

ორივე სორტის ქიშმიში ავურიოთ და დავ...

წყლის წიწმატის ყვავილები გავრეცხოთ ...


