კატალოგი
კიმზი
ბეჭდვა |
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ რამდენიმე საათი. ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და შევურიოთ წითელი პილპილი. შემდეგ ყველაფერი შევურიოთ დამარილებულ კომბოსტოს, გადავიტანოთ ქოთანში, ზემოდან დავადოთ სიმძიმე და დავტოვოთ 2-3 დღით. თუ კერძი სუფრაზე მომზადების დღეს მიგვაქვს დავამატოთ ძმარი.
მასალა:
1 კილოგრამი კომბოსტო
3 სუფრის კოვზი მარილი
1 თავი საშუალო ზომის ხახვი
1-2 კბილი ნიორი
წითელი დანაყილი პილპილი
ძმარი
პოპულარული რეცეპტი
ბრინჯი მოვხარშოთ დიდი რაოდენობით მა...
ნახევარი პორცია კარაქი, კვერცხის გუ...
200 გრამი კარაქი და 2,5 ჩაის ჭიქა ფ...
მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით. ...
ფაიფურის ცეცხლგამძლე ჭურჭელს შიგნიდ...
ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...