კატალოგი
შემწვარი წიწილა ნიგვზით და ნივრით
ბეჭდვა |
გასუფთავებული, გარეცხილი წიწილა შევწვათ ტაბაკად. ნიგოზი ნიორთან და მარილთან ერთად კარგად დავნაყოთ, გავხსნათ ადუღებულ ცივ წყალში. ცხელ-ცხელი შემწვარი წიწილა ნაჭრებად დავჭრათ, დავაწყოთ ლანგარზე და დავასხათ ზევიდან ნიგოზ-ნივრიანი საწებელი.
მასალა:
წიწილა
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 6 -7 კბილი
მარილი გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ერთი ჩაის ჭიქა ერბო გავთქვიფოთ გათე...
200 გრამ მარგარინს დავაყაროთ ორნახე...
ხორცის მცირე ნაჭრები ჩამოვაცვათ შამ...
მოხარშული ფაშვი წვრილ, მოგრძო ნაჭრე...
ერთ ჭიქა ანადუღარ ცივ რძეში ჩავსხათ...
ორაგული გავწმინდოთ, გავრეცხოთ, წავუ...