კატალოგი
შემწვარი წიწილა ნიგვზით და ნივრით
| ბეჭდვა |
გასუფთავებული, გარეცხილი წიწილა შევწვათ ტაბაკად. ნიგოზი ნიორთან და მარილთან ერთად კარგად დავნაყოთ, გავხსნათ ადუღებულ ცივ წყალში. ცხელ-ცხელი შემწვარი წიწილა ნაჭრებად დავჭრათ, დავაწყოთ ლანგარზე და დავასხათ ზევიდან ნიგოზ-ნივრიანი საწებელი.
მასალა:
წიწილა
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 6 -7 კბილი
მარილი გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

2 კვერცხი კარგად ავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭ...

ერთი ჩაის ჭიქა ერბო ან კარაქი 10-15...

ბადრიჯანი გავთალოთ, დავჭრათ სიგრძეზ...

12 კვერცხი ცილა კარგად გავთქვიფოთ მ...

სამი კვერცხის გული კარგად გავთქვიფო...

კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, მოვა...


