კატალოგი
შემწვარი წიწილა ნიგვზით და ნივრით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული, გარეცხილი წიწილა შევწვათ ტაბაკად. ნიგოზი ნიორთან და მარილთან ერთად კარგად დავნაყოთ, გავხსნათ ადუღებულ ცივ წყალში. ცხელ-ცხელი შემწვარი წიწილა ნაჭრებად დავჭრათ, დავაწყოთ ლანგარზე და დავასხათ ზევიდან ნიგოზ-ნივრიანი საწებელი.
მასალა:
წიწილა
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 6 -7 კბილი
მარილი გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

წყლის წიწმატის ყვავილები გავრეცხოთ ...

თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, ...

ოხრახუში და ხახვი წვრილად დავჭრათ დ...

ყველა პროდუქტი კარგად ავთქვიფოთ სათ...

მოვამზადოთ 4 ცალი შამპანიურის ჭიქა,...

კარტოფილი გავრეცხოთ, გავთალოთ, შემდ...