კატალოგი
შემწვარი წიწილა ნიგვზით და ნივრით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული, გარეცხილი წიწილა შევწვათ ტაბაკად. ნიგოზი ნიორთან და მარილთან ერთად კარგად დავნაყოთ, გავხსნათ ადუღებულ ცივ წყალში. ცხელ-ცხელი შემწვარი წიწილა ნაჭრებად დავჭრათ, დავაწყოთ ლანგარზე და დავასხათ ზევიდან ნიგოზ-ნივრიანი საწებელი.
მასალა:
წიწილა
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 6 -7 კბილი
მარილი გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ფქვილი გავცრათ, დავამატოთ 1 სუფრის ...

ცხიმი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...

ხახვი მსუბუქად მოვშუშოთ კარგად გაცხ...

დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავას...

კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი კუჭ...

სიმწიფეში შესული, საღი მწვანე პამიდ...