კატალოგი
შემწვარი წიწილა ნიგვზით და ნივრით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული, გარეცხილი წიწილა შევწვათ ტაბაკად. ნიგოზი ნიორთან და მარილთან ერთად კარგად დავნაყოთ, გავხსნათ ადუღებულ ცივ წყალში. ცხელ-ცხელი შემწვარი წიწილა ნაჭრებად დავჭრათ, დავაწყოთ ლანგარზე და დავასხათ ზევიდან ნიგოზ-ნივრიანი საწებელი.
მასალა:
წიწილა
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 6 -7 კბილი
მარილი გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ორი მთლიანი კვერცხისა და ერთი ჩაის ...

მწვანე ლობიო მოვხარშოთ ზემოაღნიშნულ...

ქათმის და ღორის ხორცი გავატაროთ ხორ...

კვერცხის გულები კარგად გავთქვიფოთ შ...

ნორჩი, გაუშლელი სვინტრი გავრეცხოთ დ...

წითელი ჭარხალი მოვხარშოთ, გავაცილოთ...