კატალოგი
შემწვარი წიწილა ნიგვზით და ნივრით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული, გარეცხილი წიწილა შევწვათ ტაბაკად. ნიგოზი ნიორთან და მარილთან ერთად კარგად დავნაყოთ, გავხსნათ ადუღებულ ცივ წყალში. ცხელ-ცხელი შემწვარი წიწილა ნაჭრებად დავჭრათ, დავაწყოთ ლანგარზე და დავასხათ ზევიდან ნიგოზ-ნივრიანი საწებელი.
მასალა:
წიწილა
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
წყალი - 2 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 6 -7 კბილი
მარილი გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

წიწაკის ღერი დავჭრათ და შევურიოთ წვ...

წყალი წამოვადუღოთ, დავამატოთ მარილი...

მსუქანი ღორის ხორცი (უმჯობესია ზურგ...

ორი კვერცხი გავთქვნიფოთ, დავაყაროთ ...

ფქვილი გავცრათ, დავამატოთ 1 სუფრის ...

ახალი კარტოფილი გავრეცხოთ და დავადგ...