კატალოგი
ნაყინი (ატმით)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ახალი, ან დაკონსერვებული ატმის ნაჭრები ძალიან წვრილად დავჭრათ. ნუშის ან ნიგვზის ლებნებს დავასხათ მდუღარე წყალი, მოვაცილოთ კანი, დავყაროთ ტაფაზე, ოდნავ მოვხალოთ ნელ ცეცხლზე და დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად. ზემოაღნიშნული წესით მომზადებული ნაყინი რგოლებად დავაწყოთ შესაფერ ჭუჭელზე, ზემოდან ერთ ფენად მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ატამი, ხოლო შემდეგ ნუშის ან ნიგვზის პატარა ნაჭრები.
პოპულარული რეცეპტი

მხატვრული მხარე...

კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი შინ...

შმიორებროდი, ეს არის ბუტერბროდის ნა...

ჭურჭელში მოვათავსოთ გადარჩეული მაყვ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ და სალას კუბი...

წიწილების ფილე და ფეხები მოვათავსოთ...