კატალოგი
ნაყინი (ატმით)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ახალი, ან დაკონსერვებული ატმის ნაჭრები ძალიან წვრილად დავჭრათ. ნუშის ან ნიგვზის ლებნებს დავასხათ მდუღარე წყალი, მოვაცილოთ კანი, დავყაროთ ტაფაზე, ოდნავ მოვხალოთ ნელ ცეცხლზე და დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად. ზემოაღნიშნული წესით მომზადებული ნაყინი რგოლებად დავაწყოთ შესაფერ ჭუჭელზე, ზემოდან ერთ ფენად მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ატამი, ხოლო შემდეგ ნუშის ან ნიგვზის პატარა ნაჭრები.
პოპულარული რეცეპტი

ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ისევე, რ...

პური დავჭრათ კუბიკებად. ღვიძლი, სალ...

ბრინჯი კარგად გავრეცხოთ რამდენიმეჯე...

"კულებიაკა" სხვა ნამცხვრე...

ხახვი დავჭრათ რგოლებად და მსუბუქად ...

კარტოფილი მოვხარშოთ და დავსრისოთ. დ...