კატალოგი
ნაყინი (ატმით)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ახალი, ან დაკონსერვებული ატმის ნაჭრები ძალიან წვრილად დავჭრათ. ნუშის ან ნიგვზის ლებნებს დავასხათ მდუღარე წყალი, მოვაცილოთ კანი, დავყაროთ ტაფაზე, ოდნავ მოვხალოთ ნელ ცეცხლზე და დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად. ზემოაღნიშნული წესით მომზადებული ნაყინი რგოლებად დავაწყოთ შესაფერ ჭუჭელზე, ზემოდან ერთ ფენად მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ატამი, ხოლო შემდეგ ნუშის ან ნიგვზის პატარა ნაჭრები.
პოპულარული რეცეპტი

ცური კარგად გავრეცხოთ, დავასხათ ცივ...

8 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 2...

კობრს გავაცალოთ ქაცვი, გავრეცხოთ, დ...

კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი ფრი...

ვიჩინა, ნიახური და ხახვი გავატაროთ ...

ხორცის რბილი ნაჭერი ხახვთან ერთად ო...