კატალოგი
ნაყინი (ატმით)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ახალი, ან დაკონსერვებული ატმის ნაჭრები ძალიან წვრილად დავჭრათ. ნუშის ან ნიგვზის ლებნებს დავასხათ მდუღარე წყალი, მოვაცილოთ კანი, დავყაროთ ტაფაზე, ოდნავ მოვხალოთ ნელ ცეცხლზე და დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად. ზემოაღნიშნული წესით მომზადებული ნაყინი რგოლებად დავაწყოთ შესაფერ ჭუჭელზე, ზემოდან ერთ ფენად მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ატამი, ხოლო შემდეგ ნუშის ან ნიგვზის პატარა ნაჭრები.
პოპულარული რეცეპტი

კერძის მომზადების წინა ღამეს ღორის ...

კარგად გარეცხილ 1,5 კილოგრამ ხილს დ...

ხორცი დავჭრათ კვერცხის ზომის ნაჭრებ...

1 ცალი კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ 1 ...

მარილი, შაქარი, ლიმონის ცედრა და ვა...

ხორცი დავჭრათ 2X4 სმ ზომის ნაჭრებად...