კატალოგი
სამხრეთ ამერიკა
| ბეჭდვა |
ესპანელები აქ სამგზავრო სამზარეულოებით ჩამოვიდნენ. მათ ქოთნებში დუღდა ოლია - სუპისებრი კერძი. ის, რაც შემდეგ ინდიელებმა დამპყრობლებისაგან გადაიღეს, ესპანური სამეფო კარის დახვეწილი საკვები არ გახლდათ. ეს იყო უბრალო ჯარისკაცული კერძი - უხეში, მაგრამ ნოყიერი.
კერძი ქოთანში გახდა ეროვნული კერძი. ზოგიერთი მას პუჩეროს უწოდებს, სხვები კოსიდას ან ფაბოდას. ამ კერძის აუცილებელი შემადგენელი ნაწილია სპეციები და მარინადები.
პოპულარული რეცეპტი

გათლილი კარტოფილი მოვხარშოთ წვრილად...

4 კვერცხის გულის და 2 ჩაის ჭიქა შაქ...

ძროხის ხორცის ფილეს მოვაყაროთ მარილ...

კვერცხის ცილა სათქვეფელათი კარგად ა...

გავთალოთ კარტოფილი და ხახვი და მოვხ...

ხორცი მოვხარშოთ წვრილად დაჭრილ მწვა...


