კატალოგი
სამხრეთ ამერიკა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ესპანელები აქ სამგზავრო სამზარეულოებით ჩამოვიდნენ. მათ ქოთნებში დუღდა ოლია - სუპისებრი კერძი. ის, რაც შემდეგ ინდიელებმა დამპყრობლებისაგან გადაიღეს, ესპანური სამეფო კარის დახვეწილი საკვები არ გახლდათ. ეს იყო უბრალო ჯარისკაცული კერძი - უხეში, მაგრამ ნოყიერი.
კერძი ქოთანში გახდა ეროვნული კერძი. ზოგიერთი მას პუჩეროს უწოდებს, სხვები კოსიდას ან ფაბოდას. ამ კერძის აუცილებელი შემადგენელი ნაწილია სპეციები და მარინადები.
პოპულარული რეცეპტი

პური დავჭრათ კუბიკებად. ღვიძლი, სალ...

ძვლებსა და ხორცს დავასხათ ცივი წყალ...

"კულებიაკა" სხვა ნამცხვრე...

ხორცი მსუბუქად დავბეგვოთ, მოვაყაროთ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ და მოვხრაკოთ ...

ხურტკმელი ვხარშოთ დარბილებამდე, დავ...