კატალოგი
სამხრეთ ამერიკა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ესპანელები აქ სამგზავრო სამზარეულოებით ჩამოვიდნენ. მათ ქოთნებში დუღდა ოლია - სუპისებრი კერძი. ის, რაც შემდეგ ინდიელებმა დამპყრობლებისაგან გადაიღეს, ესპანური სამეფო კარის დახვეწილი საკვები არ გახლდათ. ეს იყო უბრალო ჯარისკაცული კერძი - უხეში, მაგრამ ნოყიერი.
კერძი ქოთანში გახდა ეროვნული კერძი. ზოგიერთი მას პუჩეროს უწოდებს, სხვები კოსიდას ან ფაბოდას. ამ კერძის აუცილებელი შემადგენელი ნაწილია სპეციები და მარინადები.
პოპულარული რეცეპტი

მსხვილი, თეთრი ლობიო ჩავდგათ წყალში...

მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, ჩავყ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, კარაქში ან მ...

ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...

6 კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფოთ ე...