კატალოგი
სამხრეთ ამერიკა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ესპანელები აქ სამგზავრო სამზარეულოებით ჩამოვიდნენ. მათ ქოთნებში დუღდა ოლია - სუპისებრი კერძი. ის, რაც შემდეგ ინდიელებმა დამპყრობლებისაგან გადაიღეს, ესპანური სამეფო კარის დახვეწილი საკვები არ გახლდათ. ეს იყო უბრალო ჯარისკაცული კერძი - უხეში, მაგრამ ნოყიერი.
კერძი ქოთანში გახდა ეროვნული კერძი. ზოგიერთი მას პუჩეროს უწოდებს, სხვები კოსიდას ან ფაბოდას. ამ კერძის აუცილებელი შემადგენელი ნაწილია სპეციები და მარინადები.
პოპულარული რეცეპტი

ავიღოთ ცხვრის მსუქანი ხორცი, კარგად...

ისპანახი დავარჩიოთ, ძირები დავჭრათ,...

კარტოფილი გავრეცხოთ, გავთალოთ და მო...

ავიღოთ გაცრილი პურის ფქვილი, წყალი,...

ბატკნის ან ცხვრის ღვიძლი დავჭრათ წვ...

რძეში ჩავამტვრიოთ შოკოლადი და წამოვ...