კატალოგი
სამხრეთ ამერიკა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ესპანელები აქ სამგზავრო სამზარეულოებით ჩამოვიდნენ. მათ ქოთნებში დუღდა ოლია - სუპისებრი კერძი. ის, რაც შემდეგ ინდიელებმა დამპყრობლებისაგან გადაიღეს, ესპანური სამეფო კარის დახვეწილი საკვები არ გახლდათ. ეს იყო უბრალო ჯარისკაცული კერძი - უხეში, მაგრამ ნოყიერი.
კერძი ქოთანში გახდა ეროვნული კერძი. ზოგიერთი მას პუჩეროს უწოდებს, სხვები კოსიდას ან ფაბოდას. ამ კერძის აუცილებელი შემადგენელი ნაწილია სპეციები და მარინადები.
პოპულარული რეცეპტი

ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი...

ხბოს ხორცი და წყალში კარგად დამბალი...

თევზის ფილეს მოვასხათ ლიმონის წვენი...

2 კვერცხი და 3-4 სუფრის კოვზი შაქრი...

გათლილი, გულგამოცლილი და დაჭრილი კო...

ქორფა ბადრიჯანს (თესლიანი არ უნდა ი...