კატალოგი
სამხრეთ ამერიკა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ესპანელები აქ სამგზავრო სამზარეულოებით ჩამოვიდნენ. მათ ქოთნებში დუღდა ოლია - სუპისებრი კერძი. ის, რაც შემდეგ ინდიელებმა დამპყრობლებისაგან გადაიღეს, ესპანური სამეფო კარის დახვეწილი საკვები არ გახლდათ. ეს იყო უბრალო ჯარისკაცული კერძი - უხეში, მაგრამ ნოყიერი.
კერძი ქოთანში გახდა ეროვნული კერძი. ზოგიერთი მას პუჩეროს უწოდებს, სხვები კოსიდას ან ფაბოდას. ამ კერძის აუცილებელი შემადგენელი ნაწილია სპეციები და მარინადები.
პოპულარული რეცეპტი

მომზადებულ ხორცს დავასხათ მცირე რაო...

მოვზილოთ სქელი ცომი ფქვილის, კვერცხ...

ეს კერძი მზადდება ისევე, როგორც თევ...

ბოსტნეული და მწვანილი მსხვილად დავჭ...

ბადრიჯანი გავჭრათ სიგრძეზე ისე, რომ...

ავიღოთ ცხვრის მსუქანი ხორცი, კარგად...