კატალოგი
სამხრეთ ამერიკა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ესპანელები აქ სამგზავრო სამზარეულოებით ჩამოვიდნენ. მათ ქოთნებში დუღდა ოლია - სუპისებრი კერძი. ის, რაც შემდეგ ინდიელებმა დამპყრობლებისაგან გადაიღეს, ესპანური სამეფო კარის დახვეწილი საკვები არ გახლდათ. ეს იყო უბრალო ჯარისკაცული კერძი - უხეში, მაგრამ ნოყიერი.
კერძი ქოთანში გახდა ეროვნული კერძი. ზოგიერთი მას პუჩეროს უწოდებს, სხვები კოსიდას ან ფაბოდას. ამ კერძის აუცილებელი შემადგენელი ნაწილია სპეციები და მარინადები.
პოპულარული რეცეპტი

მწვანე ხურტკმელი გადავარჩიოთ, მოვაც...

ცეცხლოვანი ქვეყანა...

ხორცი ჩავდოთ ცივ, მსუბუქად დამარილე...

წვრილად დაჭრილ დუმას და დარჩეულ ნიო...

მსუქანი ქათამი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნ...

მითითებული კომპონენტებისაგან მოვამზ...