კატალოგი
ფარშირებული თევზი აზერბაიჯანულად
თევზი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ შიგნეულობა, მოვაყაროთ მარილი. შიგთავსისათვის ავიღოთ მცენარელ ზეთში მსუბუქად მოხრაკული დანაყილი ნიგოზი, ქიშმიში, ხახვი და ლიმონის წვენი. ყველაფერი ერთმანეთში გადავურიოთ და ამ მასით გამოვტენოთ თევზი. შემოვუჭიროთ ძაფი და მცენარეულ ზეთში შევწვათ ღუმელში. მასალა: 2 პორციაზე 500 გრამი თევზი 125 გრამი ნაჭუჭისაგან გასუფთავებული დანაყილი ნიგოზი 25 გრამი ქიშმიში 75 გრამი წვრილად დაჭრილი ხახვი 25 გრამი მცენარეული ზეთი 1 სუფრის კოვზი ლიმონის წვენი მარილი