კატალოგი
ფარშირებული თევზი აზერბაიჯანულად
ბეჭდვა |
თევზი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ შიგნეულობა, მოვაყაროთ მარილი. შიგთავსისათვის ავიღოთ მცენარელ ზეთში მსუბუქად მოხრაკული დანაყილი ნიგოზი, ქიშმიში, ხახვი და ლიმონის წვენი. ყველაფერი ერთმანეთში გადავურიოთ და ამ მასით გამოვტენოთ თევზი. შემოვუჭიროთ ძაფი და მცენარეულ ზეთში შევწვათ ღუმელში.
მასალა:
2 პორციაზე
500 გრამი თევზი
125 გრამი ნაჭუჭისაგან გასუფთავებული დანაყილი ნიგოზი
25 გრამი ქიშმიში
75 გრამი წვრილად დაჭრილი ხახვი
25 გრამი მცენარეული ზეთი
1 სუფრის კოვზი ლიმონის წვენი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი
ერთი ქილა არაჟნისა და 200 გრამი კარ...
მჟაუნა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვ...
ვარდის ფურცლებს თეთრი თავები მოვაჭრ...
6 კვერცხისა და ჭიქანახევარი შაქრის ...
15 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ კარგად,...
კარტოფილი გავთალოთ, დავჭრათ კუბიკებ...