კატალოგი
აზერბაიჯანული ”პიტი”
ხორცი დავჭრათ 10-12 ნაჭრად. ღამით დამბალი მუხუდო, მოვათავსოთ ტაფაში ხორცთან ერთად, დავასხათ ცივი წყალი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე. ფრთხილად მოვხადოთ ქაფი. ხარშვის დასრულებამდე დაახლოებით ნახევარი საათით ადრე დავამატოთ კარტოფილი და ტომატ-პიურე. სუპს მოვაყაროთ მარილი. ზაფრანა მოვამზადოთ ცალკე: ჩაივით მოვხარშოთ, პროპორციით - 1 გრამი ½ ჭიქა წყალთან. 2,5-3 ლიტრი ხორცის ბულიონზე ავიღოთ 2 სუფრის კოვზი ნაყენი. მოვაყაროთ "პიტის" პიტნა და დიდი რაოდენობით კამა და ოხრახუში. მასალა: 500-600 გრამი ცხვრის ხორცი 100-150 გრამი საღი მწვანე მუხუდო 8-10 ცალი პატარა კარტოფილი 1-2 სუფრის კოვზი ტომატ-პასტა 1 გრამი ზაფრანა გახეხილი პიტნა დანის პირზე წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და კამა მარილი პილპილი