კატალოგი
”ბიფ-სტროგანოვი”
ხორცი დავჭრათ 2 სმ სისქის ნაჭრებად და დავბეგვოთ 0,5-0,8 სმ სისქემდე. შემდეგ დავჭრათ 3-4 სმ სიგრძის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი და შევწვათ ტაფაზე საკმაო რაოდენობის ცხიმში. ხორცის ნაჭრებს მოვასხათ არაჟნის სოუსი (ზეთი, ფქვილი და არაჟანი), დავამატოთ ტომატ-პასტა და და ზეთში შემწვარი ხახვი. საწებელი თითქმის დუღილამდე მივიყვანოთ, მაგრამ არ უნდა ვხარშოთ. გარნირად მივიტანოთ შემწვარი კარტოფილი. სუფრაზე მიტანამდე ხორცს მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში. მასალა: 2 პორციაზე 320 გრამი ძროხის ხორცი (ფილეს ნაწილი) 1 ½ სუფრის კოვზი მარგარინი 1 სუფრის კოვზი ფქვილი 80 გრამი არაჟანი 1-2 სუფრის კოვზი ტომატ-პასტა 1 თავი ხახვი 300 გრამი კარტოფილი პილპილი, მარილი ოხრახუში და კამა გემოვნებით