კატალოგი
ატმის ჯემი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კანგამოცილებული და კურკაგამოცლილი ატამი დავჭრათ ერთნაირი სიდიდის ნაჭრებად, მოვათავსოთ ტაშტში, დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ 3-4 საათი. შემდეგ დავდგათ ცეცხლზე; როცა ადუღებას დაიწყებს, დავასხათ ცხელი წყალი, დავაყაროთ დარჩენილი შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ, ვიდრე მზად არ იქნება.
მასალა:
ატამი (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 4 ჩაის ჭიქა
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

კომში გავრეცხოთ, მოვაცილოთ კანი და ...

მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...

გასუფთავებული თევზი დავჭრათ მცირე ნ...

1,5 ჩაის კოვზი ხსნადი ყავა ჩავყაროთ...

3 ჩაის ჭიქა გაცრილი სიმინდის ფქვილი...

ფქვილის ნახევარი პორცია დავყაროთ და...