კატალოგი
ატმის ჯემი
ბეჭდვა |
კანგამოცილებული და კურკაგამოცლილი ატამი დავჭრათ ერთნაირი სიდიდის ნაჭრებად, მოვათავსოთ ტაშტში, დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ 3-4 საათი. შემდეგ დავდგათ ცეცხლზე; როცა ადუღებას დაიწყებს, დავასხათ ცხელი წყალი, დავაყაროთ დარჩენილი შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ, ვიდრე მზად არ იქნება.
მასალა:
ატამი (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 4 ჩაის ჭიქა
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
ბრინჯი მოვხარშოთ დიდი რაოდენობით წყ...
ლობიოს ღერები დავყოთ ნაწილებად და მ...
კარგად გარეცხილ ალუბალს გამოვაცალოთ...
ხახვი შევბრაწოთ 1 სუფრის კოვზ მცენა...
ბატკნის ხორცი ნაჭრებად დავჭრათ და გ...
ჭურჭელში მოვათავსოთ გადარჩეული მაყვ...