კატალოგი
ატმის ჯემი
ბეჭდვა |
კანგამოცილებული და კურკაგამოცლილი ატამი დავჭრათ ერთნაირი სიდიდის ნაჭრებად, მოვათავსოთ ტაშტში, დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ 3-4 საათი. შემდეგ დავდგათ ცეცხლზე; როცა ადუღებას დაიწყებს, დავასხათ ცხელი წყალი, დავაყაროთ დარჩენილი შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ, ვიდრე მზად არ იქნება.
მასალა:
ატამი (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 4 ჩაის ჭიქა
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
ქათამი გამოვშიგნოთ, გავრეცხოთ და და...
ძროხის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, გავ...
მაწონში ჩავასხათ ძმარში გახსნილი სო...
გველთევზა გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ კ...
ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ და წვრილ ...
წყალში ჩავყაროთ შაქარი და კოჭა და ვ...