კატალოგი
ატმის ჯემი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კანგამოცილებული და კურკაგამოცლილი ატამი დავჭრათ ერთნაირი სიდიდის ნაჭრებად, მოვათავსოთ ტაშტში, დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ 3-4 საათი. შემდეგ დავდგათ ცეცხლზე; როცა ადუღებას დაიწყებს, დავასხათ ცხელი წყალი, დავაყაროთ დარჩენილი შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ, ვიდრე მზად არ იქნება.
მასალა:
ატამი (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 4 ჩაის ჭიქა
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ცხვრის ხორცს ჩამოვაჭრათ რბილი ნაჭრე...

მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით; მ...

გადარჩეული ხენდრო ჩავყაროთ მურაბის ...

გველთევზა გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ კ...

თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ თითის სისქ...

საფუარი გავხსნათ თბილ რძეში, დავამა...