კატალოგი
ყაზახეთი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
უძველესი დროიდან ყაზახების განსაკუთრებული მახასიათებელი შტრიხი სტუმართმოყვარეობაა. სტუმარს ყოველთვის ხელგაშლილები ხვდებიან, საპატიო ადგილას სვამენ და გულუხვად უმასპინძლდებიან. ხორცი - კერძების მთავარი შემადგენელი კომპონენტია, კერძის მომზადების ტრადიციული ფორმა კი ხარშვა. კულინარიაში ფართოდ იყენებენ რძის პროდუქტებსაც, ყველა სუფრა ყაზახურ ოჯახში ჩვეულებრივ რძისაგან მომზადებული სასმელებით იწყება.
პოპულარული რეცეპტი

ქათამი გამოვშიგნოთ და წავუსვათ მარი...

ისპანახი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყ...

ხორცი დავჭრათ 2X2 სმ ზომის კუბიკება...

სკუმბრია გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ თა...

ღორის ფეხები კარგად გავასუფთავოთ, გ...

მარილიან წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი, გ...