კატალოგი
ყაზახეთი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
უძველესი დროიდან ყაზახების განსაკუთრებული მახასიათებელი შტრიხი სტუმართმოყვარეობაა. სტუმარს ყოველთვის ხელგაშლილები ხვდებიან, საპატიო ადგილას სვამენ და გულუხვად უმასპინძლდებიან. ხორცი - კერძების მთავარი შემადგენელი კომპონენტია, კერძის მომზადების ტრადიციული ფორმა კი ხარშვა. კულინარიაში ფართოდ იყენებენ რძის პროდუქტებსაც, ყველა სუფრა ყაზახურ ოჯახში ჩვეულებრივ რძისაგან მომზადებული სასმელებით იწყება.
პოპულარული რეცეპტი

ღორის, ან ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერ...

ნაჭრებად დაჭრილი ხორცი ჩავუშვათ ქვა...

გასუფთავებული, გარეცხილი ინდაური მო...

ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმა...

მოვხარშოთ ბრინჯი და დავდგათ დასაწურ...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ ში...