კატალოგი
მოცხარის ჟელე
მოცხარი მოვხარშოთ შაქართან და ლიმონის კანის პატარა ნაჭერთან ერთად მცირე რაოდენობის წყალში. შემდეგ გავწუროთ. ჟელატინი გავხსნათ მცირე რაოდენობის წყალში. მოვამზადოთ ხილის მუსი, დავამატოთ ლიმონის წვენი და იმდენი წყალი, რომ სითხის საერთო რაოდენობა შეადგენდეს 0,6 ლიტრს. კერძი დავდგათ სიცივეში. მის გაციებამდე რამოდენიმე ხნით ადრე დავამატოთ ათქვეფილი ცილა. მასალა: 500 გრამი მოცხარი 120 გრამი შაქარი ½ ლიმონის წვენი და კანი 30 გრამი ჟელატინი 3 კვერცხის გული