კატალოგი
ანცაკსი - შვრიის ორცხობილა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში, გავაკეთოთ მცირე ზომის ბურთულები, მოვათავსოთ ჟარუნაზე და ზემოდან ოდნავ დავაწვეთ, რომ ბურთულებმა კვერების ფორმა მიიღონ. ვაცხოთ დაბალ ცეცხლზე 15 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
125 გრამი ფქვილი
125 გრამი შაქარი
125 გრამი გამდნარი კარაქი
125 გრამი შვრია
125 გრამი ქოქოსის თხილი
½ ჩაის კოვზი მშრალი დროჟი
1 სუფრის კოვზი ბადაგი
პოპულარული რეცეპტი

მარილიან წყალში მოვხარშოთ მსხვილად ...

ვაშლი გავთალოთ, გამოვაცალოთ გული და...

მწვანე ხახვი დავჭრათ 3 სმ სიგრძის ნ...

ბრინჯი კარგად გავრეცხოთ რამდენიმეჯე...

სკუმბრია გავრეცხოთ, გავასუფთავოთ, გ...

კვების კულტურა...