კატალოგი
ანცაკსი - შვრიის ორცხობილა
| ბეჭდვა |
ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში, გავაკეთოთ მცირე ზომის ბურთულები, მოვათავსოთ ჟარუნაზე და ზემოდან ოდნავ დავაწვეთ, რომ ბურთულებმა კვერების ფორმა მიიღონ. ვაცხოთ დაბალ ცეცხლზე 15 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
125 გრამი ფქვილი
125 გრამი შაქარი
125 გრამი გამდნარი კარაქი
125 გრამი შვრია
125 გრამი ქოქოსის თხილი
½ ჩაის კოვზი მშრალი დროჟი
1 სუფრის კოვზი ბადაგი
პოპულარული რეცეპტი

2 კვერცხისა და 2,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...

გადარჩეული, გარეცხილი ლეღვი მოვათავ...

ქათმის და ღორის ხორცი გავატაროთ ხორ...

თანაბარი ზომის ნაჭრებად დაჭრილი მსუ...

ისპანახი დავარჩიოთ, ძირები დავჭრათ,...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...


