კატალოგი
ანცაკსი - შვრიის ორცხობილა
ბეჭდვა |
ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში, გავაკეთოთ მცირე ზომის ბურთულები, მოვათავსოთ ჟარუნაზე და ზემოდან ოდნავ დავაწვეთ, რომ ბურთულებმა კვერების ფორმა მიიღონ. ვაცხოთ დაბალ ცეცხლზე 15 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
125 გრამი ფქვილი
125 გრამი შაქარი
125 გრამი გამდნარი კარაქი
125 გრამი შვრია
125 გრამი ქოქოსის თხილი
½ ჩაის კოვზი მშრალი დროჟი
1 სუფრის კოვზი ბადაგი
პოპულარული რეცეპტი
ბადრიჯანი დავჭრათ მოგრძო თხელ ნაჭრე...
ლობიო მთელი ღამით დავდგათ წყალში, შ...
კვერცხის ცილას მოვაყაროთ მარილი და ...
შევარჩიოთ საშუალო ზომის ბადრიჯანი დ...
ნაჭრებად დაჭრილი ხორცი ჩავუშვათ ქვა...
დოში წინა ღამით უნდა დავალბოთ, ხოლო...