კატალოგი
ანცაკსი - შვრიის ორცხობილა
ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში, გავაკეთოთ მცირე ზომის ბურთულები, მოვათავსოთ ჟარუნაზე და ზემოდან ოდნავ დავაწვეთ, რომ ბურთულებმა კვერების ფორმა მიიღონ. ვაცხოთ დაბალ ცეცხლზე 15 წუთის განმავლობაში. მასალა: 125 გრამი ფქვილი 125 გრამი შაქარი 125 გრამი გამდნარი კარაქი 125 გრამი შვრია 125 გრამი ქოქოსის თხილი ½ ჩაის კოვზი მშრალი დროჟი 1 სუფრის კოვზი ბადაგი