კატალოგი
ანცაკსი - შვრიის ორცხობილა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში, გავაკეთოთ მცირე ზომის ბურთულები, მოვათავსოთ ჟარუნაზე და ზემოდან ოდნავ დავაწვეთ, რომ ბურთულებმა კვერების ფორმა მიიღონ. ვაცხოთ დაბალ ცეცხლზე 15 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
125 გრამი ფქვილი
125 გრამი შაქარი
125 გრამი გამდნარი კარაქი
125 გრამი შვრია
125 გრამი ქოქოსის თხილი
½ ჩაის კოვზი მშრალი დროჟი
1 სუფრის კოვზი ბადაგი
პოპულარული რეცეპტი

იქ, სადაც კერძებს ნაკვერჩხალზე ამზა...

ჭერამი გავრეცხოთ, დავჩხვლიტოთ წვრილ...

დეკეულის ახალი, მსუქანი არტალა (კან...

სადილი ისტორიულ ეპოქაში...

სამი მთლიანი კვერცხი ავთქვიფოთ ერთ ...

თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვა...