კატალოგი
ქათმის ტიმბალე ვიჩინით
| ბეჭდვა |
ქათმის ხორცი და ვიჩინა გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავამატოთ სოუსი ბეშამელი და მოვაყაროთ მარილი. ცეცხლგამძლე ჭურჭელს წავუსვათ ცხიმი და მოვათავსოთ მასში მიღებული მასა. ზემოდან მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და 30 წუთით დავდგათ დაბალ ზომიერ ცეცხლზე. კერძი მზად იქნება, თუ ასანთის ღერის ჩარჭობისას ღერი მშრალი რჩება. მზა ტიმბალე ფრთხილად გადმოვიღოთ ლანგარზე. ამ კერძთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ კარტოფილის პიურე და ტომატის სოუსი.
მასალა:
200 გრამი მოხარშული ქათმის ხორცი
200 გრამი მოხარშული ვიჩინა
200 გრამი სოუსი ბეშამელი
2-3 სუფრის კოვზი გახეხილი ყველი
მარილი, პილპილი
1/3 ჩაის კოვზი გახეხილი ლიმონის ცედრა
პოპულარული რეცეპტი

შევარჩიოთ ქორფა ჯონჯოლი, გაუშლელი ყ...

კარტოფილი დავჭრათ კუბიკებად. ვაშლი ...

თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ თითის სისქ...

ფორთოხალი გავფცქვნათ და ისევე, როგო...

მწვანე ლობიო ზემოაღნიშნული წესით მო...

ავიღოთ ცხვრის მსუქანი ხორცი, კარგად...


