კატალოგი
ქათმის ტიმბალე ვიჩინით
ქათმის ხორცი და ვიჩინა გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავამატოთ სოუსი ბეშამელი და მოვაყაროთ მარილი. ცეცხლგამძლე ჭურჭელს წავუსვათ ცხიმი და მოვათავსოთ მასში მიღებული მასა. ზემოდან მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და 30 წუთით დავდგათ დაბალ ზომიერ ცეცხლზე. კერძი მზად იქნება, თუ ასანთის ღერის ჩარჭობისას ღერი მშრალი რჩება. მზა ტიმბალე ფრთხილად გადმოვიღოთ ლანგარზე. ამ კერძთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ კარტოფილის პიურე და ტომატის სოუსი. მასალა: 200 გრამი მოხარშული ქათმის ხორცი 200 გრამი მოხარშული ვიჩინა 200 გრამი სოუსი ბეშამელი 2-3 სუფრის კოვზი გახეხილი ყველი მარილი, პილპილი 1/3 ჩაის კოვზი გახეხილი ლიმონის ცედრა