კატალოგი
სიმინდის ფქვილის ღვეზელები კოლუმბიურად
ბეჭდვა |
კარაქი და ქონი გავადნოთ, ვაცალოთ ცოტა გაციება და დავამატოთ კვერცხები და გაცრილი ფქვილი. ძალიან კარგად მოვზილოთ და გავაჩეროთ 1 საათი. შემდეგ გავაკეთოთ კვერცხის ზომის მოგრძო ფორმის ბურთულები, მოვათავსოთ ისინი კარაქწასმულ ჟარუნაზე, თითოეული ბურთულის შუაში გავაკეთოთ ჩაღრმავება. მოვათავსოთ ჟარუნა ღუმელში. ვაცხოთ საშუალო ტემპერატურაზე მანამდე, სანამ ისინი ღია ყვითელი ფერის არ გახდება. სუფრაზე მიტანის წინ გავაფორმოთ დაშაქრული ხილით, კომპოტით და ვანილის კრემით.
მასალა:
125 გრამი კარაქი ან მარგარინი
125 გრამი ღორის ქონი
150 გრამი შაქარი
2 ცალი კვერცხი
250 გრამი სიმინდის ფქვილი
250 გრამი ხორბლის ფქვილი
პოპულარული რეცეპტი
ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და მ...
სუკი თანაბარი ოდენობის ნაჭრებად დავ...
ქათამი გამოვშიგნოთ, გავრეცხოთ და და...
ორი კვერცხი გავთქვნიფოთ, დავაყაროთ ...
ღომის მარცვლები გავარჩიოთ, რამოდენი...
ქერის ბურღული მოვხარშოთ წყალში, შემ...