კატალოგი
პლატილიო ფრიო ა ლა ესპანიოლა
ორივე სახის ხორცი და ტკბილი წიწაკა შევურიოთ ერთმანეთს, დავამატოთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი და ოხრახუში. მცენარეული ზეთი შევურიოთ ძმარს, დავამატოთ მარილი და პილპილი და მიღებული სოუსი შევუროთ სალათას. სალათას მოვაყაროთ შავი და წითელი პილპილი და სუფრაზე ცივი მივიტანოთ. მასალა: 1 ჭიქა მოხარშული კუბიკებად დაჭრილი ხორცი ½ ჭიქა მოხარშული, კუბიკებად დაჭრილი ღორის ხორცი ½ ჭიქა ტკბილი წიწაკის მარინადი (წიწაკა უნდა დავჭრათ) 1 თავი რგოლებად დაჭრილი ხახვი 1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში 2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი ½ - 1 სუფრის კოვზი ძმარი მარილი პილპილი, წითელი პილპილი