კატალოგი
მაკარონის ტორტილიასი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კვერცხები ავთქვიფოთ, დავამატოთ ყველი, მარილი და მაკარონი. მასა დავსრისოთ, შემდეგ გავადნოთ სალას კუბიკები საშუალო ზომის ტაფაზე. ტაფაზე ვაწყოთ 2-2 სუფრის კოვზი მაკარონის მასა და ვწვათ ორივე მხრიდან. ტორტილიასი სუფრაზე მწვანე ან შერეულ სალათასთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
2 პორციაზე
4 ცალი კვერცხი
50 გრამი გახეხილი ყველი
მარილი
2 ჭიქა მოხარშული მაკარონი
50 გრამი კუბიკებად დაჭრილი სალა
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი და სალა 2-3-ჯერ გავატაროთ ხორ...

ლობიოს ღერები გავრეცხოთ, გავასუფთავ...

წვრილად დაჭრილი ხავხი მსუბუქად შევა...

წიწილა კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხ...

ბრინჯი მოვხარშოთ, მუხუდო მოვშუშოთ დ...

პურის ნაჭრებს წავუსვათ კარაქი, ზემო...