კატალოგი
ხორცის პაშტეტი სენდვიჩებისათვის
ბეჭდვა |
კვერცხის გულები, რძე და ფქვილი ავურიოთ კარაქთან და სპეციებთან ერთად და მოვათავსოთ ორთქლიან ჭურჭელზე, რომ შესქელდეს. როდესაც მასა გაცივდება, შევურიოთ მას დაჭრილი ხორცი და სხვა პროდუქტები, მოვასხათ ლიმონის წვენი. ეს მასა გადავუსვათ პურს.
მასალა:
¼ ლიტრი რძე ან ნაღები
3 არასრული სუფრის კოვზი ფქვილი
1 ½ სუფრის კოვზი კარაქი
2 კვერცხის გული
1 ჩაის კოვზი მარილი
½ ჩაის კოვზი მდოგვი
3-4 სუფრის კოვზი ლიმონის წვენი
500 გრამი წვრილად დაჭრილი შემწვარი ან მოხარშული ხორცი
დაჭრილი ოხრახუში, კამა
ტკბილი წიწაკა
მწვანე სალათა ან 1-2 ცალი პატარა ცხარე წიწაკა
პოპულარული რეცეპტი
პამიდორი დავჭრათ ნაჭრებად და ჩავდოთ...
ნორჩი, გაუშლელი სვინტრი გავრეცხოთ დ...
კომბოსტო, ხახვი, ქინძი, კამა, ოხრახ...
ძვლებსა და ხორცს დავასხათ ცივი წყალ...
თევზი დავჭრათ პორციებად. კანი და ფხ...
ქამბალა ერთი-ორი საათით დავალბოთ თბ...