კატალოგი
ქათმის სენდვიჩი
პურის ნაჭრებს გადავუსვათ კარაქი, ერთ-ერთ მათგანს დავადოთ მაიონეზწასმული სალათის ფოთოლი, ზემოდან დავადოთ პამიდვრის რამდენიმე ნაჭერი, პამიდორზე კი - ვიჩინის მსუბუქად შებრაწული ნაჭერი. ნახევარი წიწილა დავჭრათ ნაჭრებად, წავუსვათ მაიონეზი, ზემოდან დავადოთ ვიჩინის ნაჭერს და დავაფაროთ სალათის ფოთოლი. ზემოდან დავადოთ პურის მეორე ნაჭერი. სენდვიჩი დავამაგროთ სპეციალური ჩხირით და გავაფორმოთ ბოლოკისა და კიტრის ნაჭრებით, ოხრახუშითა და პამიდვრით. მასალა: 1 პორციაზე ½ შემწვარი წიწილა ძვლების გარეშე 2 დიდი ნაჭერი თეთრი პური 3-4 სალათის ფოთოლი 1 სუფრის კოვზი მაიონეზი 2-3 ცალი პამიდორი 1 ნაჭერი ვიჩინა 1 სუფრის კოვზი კარაქი ან მარგარინი 2 ცალი ბოლოკი 3-4 ნაჭერი კიტრი 2 ღერი ოხრახუში