კატალოგი
შაქრის ჩხირები
ბეჭდვა |
ყველა კომპონენტი ავურიოთ ერთმანეთში (თუ საჭიროა, დავამატოთ კიდევ ცოტა ფქვილი). ცომი გავაბრტყელოთ 1 სმ სისქის ფირფიტად, დავჭრათ 8X2 სმ ზომის ნაჭრებად და საშუალო ტემპერატურაზე ვაცხოთ ჟარუნაზე 20 წუთის განმავლობაში.
მასალა:
250 გრამი გაცრილი ფქვილი
250 გრამი დაჭრილი მიწის თხილი
1 ჭიქა შაქარი
2 ცალი ათქვეფილი კვერცხი
1 სუფრის კოვზი რძე
1-2 სუფრის კოვზი გამდნარი კარაქი
½ ჩაის კოვზი მარილი
პოპულარული რეცეპტი
კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ საშუალო ზომ...
ხორცი დავჭრათ 10-12 ნაჭრად. ღამით დ...
ღორის თავ-ფეხი გავასუფთავოთ, რაც შე...
მაგარი მსხალი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭ...
სათალი ატამი გავფცქვნათ და დავჭრათ ...
თევზის თავი, კანი, ფარფლები და ფხებ...