კატალოგი
ჩაკჩუკა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მცენარეული ზეთი ან კარაქი გავაცხელოთ და მოვხრაკოთ მასში წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი, შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ტკბილი წიწაკა და ნაჭრებად დაჭრილი პამიდორი. დავამატოთ მარილი და პილპილი და ვშუშოთ 20-30 წუთის განმავლობაში. მოვამზადოთ ერბოკვერცხი და მოვათავსოთ ის მზა კერძზე. ზემოდან მოვაყაროთ ნორჩი მწვანილი და მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
2 პორციაზე
4 ცალი კვერცხი
2 თავი ხახვი
2 კბილი წვრილად დაჭრილი ნიორი
2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი ან კარაქი
500 გრამი პამიდორი
2 ღერი ტკბილი წიწაკა
½ ჩაის კოვზი მარილი
პილპილი
დაჭრილი მწვანილი (ოხრახუში, პიტნა, კამა, სალბი)
პოპულარული რეცეპტი

თევზის ფილეს მოვასხათ ლიმონის წვენი...

მშრალი ბადრიჯანი შევდგათ ცხელ ღუმელ...

ხბოს ხორცის კუპატი მზადდება ისევე, ...

ხორცი დავჭრათ კვერცხის ზომის ნაჭრებ...

ორი მთლიანი კვერცხისა და ერთი ჩაის ...

ყველაფერი ბანანისაგან...