კატალოგი
ჩაკჩუკა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მცენარეული ზეთი ან კარაქი გავაცხელოთ და მოვხრაკოთ მასში წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი, შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ტკბილი წიწაკა და ნაჭრებად დაჭრილი პამიდორი. დავამატოთ მარილი და პილპილი და ვშუშოთ 20-30 წუთის განმავლობაში. მოვამზადოთ ერბოკვერცხი და მოვათავსოთ ის მზა კერძზე. ზემოდან მოვაყაროთ ნორჩი მწვანილი და მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
2 პორციაზე
4 ცალი კვერცხი
2 თავი ხახვი
2 კბილი წვრილად დაჭრილი ნიორი
2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი ან კარაქი
500 გრამი პამიდორი
2 ღერი ტკბილი წიწაკა
½ ჩაის კოვზი მარილი
პილპილი
დაჭრილი მწვანილი (ოხრახუში, პიტნა, კამა, სალბი)
პოპულარული რეცეპტი

ერბოში მოვხრაკოთ ალყა-ალყა დაჭრილი ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ და ოდნავ შევა...

1 ცალი ფორთოხლისაგან გამოვწუროთ წვე...

კიტრი გავთალოთ, მოვაშოროთ თესლი, და...

ერთი თეფში ბრინჯი...

ცუკატები წვრილად დავჭრათ, ნუში დავნ...