კატალოგი
ჩაკჩუკა
| ბეჭდვა |
მცენარეული ზეთი ან კარაქი გავაცხელოთ და მოვხრაკოთ მასში წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი, შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ტკბილი წიწაკა და ნაჭრებად დაჭრილი პამიდორი. დავამატოთ მარილი და პილპილი და ვშუშოთ 20-30 წუთის განმავლობაში. მოვამზადოთ ერბოკვერცხი და მოვათავსოთ ის მზა კერძზე. ზემოდან მოვაყაროთ ნორჩი მწვანილი და მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
2 პორციაზე
4 ცალი კვერცხი
2 თავი ხახვი
2 კბილი წვრილად დაჭრილი ნიორი
2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი ან კარაქი
500 გრამი პამიდორი
2 ღერი ტკბილი წიწაკა
½ ჩაის კოვზი მარილი
პილპილი
დაჭრილი მწვანილი (ოხრახუში, პიტნა, კამა, სალბი)
პოპულარული რეცეპტი

ერთი ცხვრის გულ-ღვიძლი თავისი ფარით...

ნახევარ ლიტრ წყალში გავსხნათ 5 ჩაის...

ფქვილის, რძის, დროჟის, კვერცხის, მა...

ბადრიჯანი სიგრძეზე ჩავჭრათ ისე, რომ...

გასუფთავებული, გარეცხილი და მარილმო...

ყველა კომპონენტი ავურიოთ ერთმანეთში...


