კატალოგი
კიტრის სალათა
კიტრი გავთალოთ, მოვაშოროთ თესლი, დავჭრათ კუბიკებად და მსუბუქად მოვხარშოთ მარილიან წყალში (კიტრი მაგარი უნდა დარჩეს), ამის შემდეგ კარგად გავაშროთ. სუფრაზე მიტანამდე 30 წუთით ადრე მოვასხათ მაიონეზი, რომელსაც წინასწარ მდოგვი და ტარხუნა უნდა შევურიოთ. შეგვიძლია მოვაყაროთ მარილი და სიცივეში დავდგათ. მასალა: 2 მსხვილი კიტრი 100 გრამი მაიონეზი 1 ჩაის კოვზი მდოგვი 1 ჩაის კოვზი წვრილად დაჭრილი ტარხუნა 1-2 ღერი ტკბილი წიწაკა მარილი