კატალოგი
ზანზა
ბეჭდვა |
კარაქი და კვერცხი ავთქვიფოთ ერთად, დავამატოთ გაცრილი ფქვილი, მშრალი დროჟი და მარილი და მოვზილოთ სქელი ცომი. გავაკეთოთ მრგვალი ფუნთუშები, თითოეულს ჩავუღრმავოთ შუაგული, მოვასხათ გამდნარი კარაქი და გამოვაცხოთ ტაფაზე ცხიმში. მასალა გათვლილია 12-16 ფუნთუშაზე.
მასალა:
320 გრამი ფქვილი
1 სუფრის კოვზი გამდნარი კარაქი
1 სავსე ჩაის კოვზი მშრალი დროჟი
ცოტა მარილი
1-2 ცალი კვერცხი
მარგარინი ან მცენარეული ზეთი
პოპულარული რეცეპტი
იოგურტის, კოჭასა და მარილისაგან მოვ...
თევზი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. ცხიმი ...
მაწონში მოვზილოთ რბილი ცომი. მოზელი...
გასუფთავებული ვარია ჩავჭრათ შუაზე, ...
ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი...
ყვავილები გავრეცხოთ, შევურიოთ შაქარ...