კატალოგი
ზანზა
ბეჭდვა |
კარაქი და კვერცხი ავთქვიფოთ ერთად, დავამატოთ გაცრილი ფქვილი, მშრალი დროჟი და მარილი და მოვზილოთ სქელი ცომი. გავაკეთოთ მრგვალი ფუნთუშები, თითოეულს ჩავუღრმავოთ შუაგული, მოვასხათ გამდნარი კარაქი და გამოვაცხოთ ტაფაზე ცხიმში. მასალა გათვლილია 12-16 ფუნთუშაზე.
მასალა:
320 გრამი ფქვილი
1 სუფრის კოვზი გამდნარი კარაქი
1 სავსე ჩაის კოვზი მშრალი დროჟი
ცოტა მარილი
1-2 ცალი კვერცხი
მარგარინი ან მცენარეული ზეთი
პოპულარული რეცეპტი
პურის ბატონი დავჭრათ თითის სისქის ნ...
ხახვი და ტკბილი წიწაკა დავჭრათ თხელ...
სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმე...
ღვიძლი დარბილებამდე ვხარშოთ მცირე რ...
ჯერ კიდევ დაუმწიფებელ ნესვს მოვაცალ...
მსუქანი ცხვრის ხორცი ხახვთან და ცხვ...