კატალოგი
გოგლი-მოგლი
| ბეჭდვა |
კვერცხის გულები ავურიოთ შაქარსა და ლიმონის ცედრაში, ავთქვიფოთ კარგად სქელი მასის მიღებამდე, დავამატოთ რომი და გავაგრძელოთ თქვეფა. ქაფისებრი მასა გადავანაწილოთ ოთხ ჭიქაში და სუფრაზე დესერტად მივიტანოთ ბისკვიტებთან ერთად.
მასალა:
5 ცალი უმი კვერცხის გული
6 სუფრის კოვზი შაქრის ფხვნილი
1 ლიმონის ცედრა
1-2 არყის ჭიქა რომი ან ფორთოხლის ლიქიორი
პოპულარული რეცეპტი

ნიგოზი დავნაყოთ, ზეთი გამოვხადოთ და...

მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...

ვიჩინის ნაჭერზე მოვათავსოთ ყველის ნ...

2 კვერცხის და 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხ...

კარგად დარბილებულ კარაქის დავამატოთ...

ცივ წყალში დავდგათ ლობიო და დავტოვო...


