კატალოგი
გოგლი-მოგლი
ბეჭდვა |
კვერცხის გულები ავურიოთ შაქარსა და ლიმონის ცედრაში, ავთქვიფოთ კარგად სქელი მასის მიღებამდე, დავამატოთ რომი და გავაგრძელოთ თქვეფა. ქაფისებრი მასა გადავანაწილოთ ოთხ ჭიქაში და სუფრაზე დესერტად მივიტანოთ ბისკვიტებთან ერთად.
მასალა:
5 ცალი უმი კვერცხის გული
6 სუფრის კოვზი შაქრის ფხვნილი
1 ლიმონის ცედრა
1-2 არყის ჭიქა რომი ან ფორთოხლის ლიქიორი
პოპულარული რეცეპტი
კარტოფილი მოვხარშოთ და დავსრისოთ. დ...
დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავას...
მთელი სუკი გავრეცხოთ, მოვაშოროთ ძარ...
ქათამი დავჭრათ პორციებად. ლიმონის წ...
ფორთოხალი გავფცქვნათ, დავჭრათ თხელა...
გასუფთავებული სატაცური მოვხარშოთ მა...