კატალოგი
გოგლი-მოგლი
ბეჭდვა |
კვერცხის გულები ავურიოთ შაქარსა და ლიმონის ცედრაში, ავთქვიფოთ კარგად სქელი მასის მიღებამდე, დავამატოთ რომი და გავაგრძელოთ თქვეფა. ქაფისებრი მასა გადავანაწილოთ ოთხ ჭიქაში და სუფრაზე დესერტად მივიტანოთ ბისკვიტებთან ერთად.
მასალა:
5 ცალი უმი კვერცხის გული
6 სუფრის კოვზი შაქრის ფხვნილი
1 ლიმონის ცედრა
1-2 არყის ჭიქა რომი ან ფორთოხლის ლიქიორი
პოპულარული რეცეპტი
ლობიოს გასუფთავებული ღერები დავტეხო...
საჭმელად ვარგისი სოკო (ან ხმელი სოკ...
150 გრამი კარაქი ავურიოთ 50 გრამი შ...
ხბოს ხორცი და წყალში კარგად დამბალი...
200 გრამი ერბო კარგად გავთქვიფოთ 20...
ღვიძლი ჩამოვთალოთ დანით. ხახვი და ო...