კატალოგი
გოგლი-მოგლი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კვერცხის გულები ავურიოთ შაქარსა და ლიმონის ცედრაში, ავთქვიფოთ კარგად სქელი მასის მიღებამდე, დავამატოთ რომი და გავაგრძელოთ თქვეფა. ქაფისებრი მასა გადავანაწილოთ ოთხ ჭიქაში და სუფრაზე დესერტად მივიტანოთ ბისკვიტებთან ერთად.
მასალა:
5 ცალი უმი კვერცხის გული
6 სუფრის კოვზი შაქრის ფხვნილი
1 ლიმონის ცედრა
1-2 არყის ჭიქა რომი ან ფორთოხლის ლიქიორი
პოპულარული რეცეპტი

ძვლებსა და შებოლილ ხორცს დავასხათ 1...

ნეკერჩხალი და კენკრა...

კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავ...

ხაჭო და კარაქი გავატაროთ საცერში და...

6 კვერცხის გულითა და ჭიქანახევარი შ...

პამიდორი, კიტრი, ბოლოკი და ხახვი თხ...