კატალოგი
გოგლი-მოგლი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კვერცხის გულები ავურიოთ შაქარსა და ლიმონის ცედრაში, ავთქვიფოთ კარგად სქელი მასის მიღებამდე, დავამატოთ რომი და გავაგრძელოთ თქვეფა. ქაფისებრი მასა გადავანაწილოთ ოთხ ჭიქაში და სუფრაზე დესერტად მივიტანოთ ბისკვიტებთან ერთად.
მასალა:
5 ცალი უმი კვერცხის გული
6 სუფრის კოვზი შაქრის ფხვნილი
1 ლიმონის ცედრა
1-2 არყის ჭიქა რომი ან ფორთოხლის ლიქიორი
პოპულარული რეცეპტი

დროჟი გავხსნათ თბილ წყალში, დავუმატ...

ღამით დამბალი ლობიო მოვხარშოთ. დაჭრ...

კარაქი კარგად დავარბილოთ და ავთქვიფ...

მოხარშულ წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი, გ...

გასუფთავებულ, გარეცხილ ვარიას ჩავუწ...

კაკაო შევურიოთ ნახევარ პორცია ორცხო...