კატალოგი
გოგლი-მოგლი
| ბეჭდვა |
კვერცხის გულები ავურიოთ შაქარსა და ლიმონის ცედრაში, ავთქვიფოთ კარგად სქელი მასის მიღებამდე, დავამატოთ რომი და გავაგრძელოთ თქვეფა. ქაფისებრი მასა გადავანაწილოთ ოთხ ჭიქაში და სუფრაზე დესერტად მივიტანოთ ბისკვიტებთან ერთად.
მასალა:
5 ცალი უმი კვერცხის გული
6 სუფრის კოვზი შაქრის ფხვნილი
1 ლიმონის ცედრა
1-2 არყის ჭიქა რომი ან ფორთოხლის ლიქიორი
პოპულარული რეცეპტი

ორ ჩაის ჭიქა ადუღებულ მარილწყალში ჩ...

ლობიოს გასუფთავებული ღერები დავტეხო...

კვახი წვრილად დავჭრათ, ავურიოთ თაფლ...

შევარჩიოთ სიმწიფეში შესული საღი მწვ...

ერთი ლიმონის გახეხილი ქერქი, წყალი ...

1 კგ ფორთოხალს ყვითელი კანი თხლად ა...


