კატალოგი
”ცეპელინები”
ნახევარი პორცია კარტოფილი გავასუფთავოთ, გავთალოთ და უმი გავხეხოთ სახეხზე, დანარჩენი კარტოფილი მოვხარშოთ კანიანად, შემდეგ გავაცალოთ კანი და ისიც გავხეხოთ. ორივე სახის კარტოფილი კარგად გადავურიოთ ერთმანეთში, მოვაყაროთ მარილი. მოხარშული ან შემწვარი ხორცი წვრილად დავჭრათ. ხახვი მსუბუქად მოვხრაკოთ და შევურიოთ კარაქი. შიგთავსს მოვაყაროთ მარლი და პილპილი. კარტოფილის მასისაგან მოვამზადოთ 8 სმ სიგრძის ნაჭრები, რომლების შიგნითაც მოვათავსოთ ხორცის შიგთავსი. ფრთხილად ჩავაწყოთ ისინი მდუღარე მარილიან წყალში. "ცეპელინებთან" ერთად სუფრაზე მივიტანოთ შემწვარი სალას კუბიკები. მასალა: 1 ½ კილოგრამი კარტოფილი 350 გრამი ძროხის ხორცი 1 თავი ხახვი 80-100 გრამი სალა მარილი, პილპილი მარგარინი ან კარაქი