კატალოგი
იტალიური რესტორანი

მარკო იტალიელი მზარეულია. ის უკვე რამდენიმე წელია ინტენსიურად სტუმრობს საქართველოს და ბევრი ქართველი მეგობარიც ჰყავს.
2008 წლიდან არსებობს იდეა თბილისში იტალიური რესტორნის გახსნაზე, რადგან, როგორც მარკო ამბობს, არცერთ თბილისურ-იტალიურ რესტორანში ნამდვილი იტალიური კერძი არ მზადდება.
2008 წლიდან არსებობს იდეა თბილისში იტალიური რესტორნის გახსნაზე, რადგან, როგორც მარკო ამბობს, არცერთ თბილისურ-იტალიურ რესტორანში ნამდვილი იტალიური კერძი არ მზადდება.
პოპულარული რეცეპტი

სუპისა და კომპოტის გარეშე...

დაჭრილი ხახვი და ნიორი მოვხრაკოთ ზე...

ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ისევე, რ...

ძროხის ან ცხვრის გარეცხილი ხორცის რ...

ხორცს გამოვაცალოთ ძვალი და რბილობი ...

ქამბალა ერთი-ორი საათით დავალბოთ თბ...