კატალოგი
ფარშირებული პამიდორი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
პამიდვრები ჩავჭრათ ჯვარედინად და მოვამზადოთ ფარშირებისათვის. თევზი, კაპარი, ნიახური, პირშუშხა და სოუსი "ჩილი" შევურიოთ ერთმანეთს და მიღებული მასით ამოვავსოთ პამიდვრები. პამიდვრები სალათის ფოთლებით გავაფორმოთ.
მასალა:
4 ცალი მაგარი დიდი პამიდორი
1 ჭიქა მოხარშული თევზი
1 ჩაის კოვზი შიგნეული
½ ჭიქა წვრილად დაჭრილი უმი ნიახური
2 ჩაის კოვზი წვრილ სახეხზე გახეხილი პირშუშხა
½ ჭიქა სოუსი "ჩილი"
რამოდენიმე ცალი მწვანე სალათის ფოთოლი
პოპულარული რეცეპტი

გასუფთავებული, გარეცხილი ფრინველი ქ...

1 ჩაის ჭიქა ღომის მარცვალი კარგად გ...

ლანგუსტის ხორცი გავავლოთ თბილ წყალშ...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, თითოეული გავჭრ...

ქიშმიში დავალბოთ წყალში. ბანანი დავ...

ყველის ნაჭრები ამოვავლოთ კვერცხსა დ...