კატალოგი
ფარშირებული პამიდორი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
პამიდვრები ჩავჭრათ ჯვარედინად და მოვამზადოთ ფარშირებისათვის. თევზი, კაპარი, ნიახური, პირშუშხა და სოუსი "ჩილი" შევურიოთ ერთმანეთს და მიღებული მასით ამოვავსოთ პამიდვრები. პამიდვრები სალათის ფოთლებით გავაფორმოთ.
მასალა:
4 ცალი მაგარი დიდი პამიდორი
1 ჭიქა მოხარშული თევზი
1 ჩაის კოვზი შიგნეული
½ ჭიქა წვრილად დაჭრილი უმი ნიახური
2 ჩაის კოვზი წვრილ სახეხზე გახეხილი პირშუშხა
½ ჭიქა სოუსი "ჩილი"
რამოდენიმე ცალი მწვანე სალათის ფოთოლი
პოპულარული რეცეპტი

გამხმარი ბადრიჯანი კარგად გავრეცხოთ...

ორივე სორტის ქიშმიში ავურიოთ და დავ...

ღორის ნაწლავები კარგად გავრეცხოთ, რ...

ნიგოზი დავნაყოთ, ზეთი გამოვხადოთ და...

შიგნეული გულდასმით გავასუფთავო, გავ...

კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავ...