კატალოგი
ფარშირებული პამიდორი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
პამიდვრები ჩავჭრათ ჯვარედინად და მოვამზადოთ ფარშირებისათვის. თევზი, კაპარი, ნიახური, პირშუშხა და სოუსი "ჩილი" შევურიოთ ერთმანეთს და მიღებული მასით ამოვავსოთ პამიდვრები. პამიდვრები სალათის ფოთლებით გავაფორმოთ.
მასალა:
4 ცალი მაგარი დიდი პამიდორი
1 ჭიქა მოხარშული თევზი
1 ჩაის კოვზი შიგნეული
½ ჭიქა წვრილად დაჭრილი უმი ნიახური
2 ჩაის კოვზი წვრილ სახეხზე გახეხილი პირშუშხა
½ ჭიქა სოუსი "ჩილი"
რამოდენიმე ცალი მწვანე სალათის ფოთოლი
პოპულარული რეცეპტი

ბადრიჯანი სიგრძეზე თხლად დავჭრათ, დ...

მოხარშული ფაშვი წვრილ, მოგრძო ნაჭრე...

პირშუშხა გავრეცხოთ, გავასუფთავოთ და...

თანაბარი ზომის ნაჭრებად დაჭრილი მსუ...

ვიჩინის თითოეული ნაჭერი დავახვიოთ მ...

2 კვერცხის გული და ნახევარი ჩაის ჭი...