კატალოგი
ფარშირებული პამიდორი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
პამიდვრები ჩავჭრათ ჯვარედინად და მოვამზადოთ ფარშირებისათვის. თევზი, კაპარი, ნიახური, პირშუშხა და სოუსი "ჩილი" შევურიოთ ერთმანეთს და მიღებული მასით ამოვავსოთ პამიდვრები. პამიდვრები სალათის ფოთლებით გავაფორმოთ.
მასალა:
4 ცალი მაგარი დიდი პამიდორი
1 ჭიქა მოხარშული თევზი
1 ჩაის კოვზი შიგნეული
½ ჭიქა წვრილად დაჭრილი უმი ნიახური
2 ჩაის კოვზი წვრილ სახეხზე გახეხილი პირშუშხა
½ ჭიქა სოუსი "ჩილი"
რამოდენიმე ცალი მწვანე სალათის ფოთოლი
პოპულარული რეცეპტი

ყავის მარცვალი მოვხალოთ ნელ ცეცხლზე...

კარგად გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ...

1 ცალი კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ 1 ...

ვენელი ქალების სიამაყე...

ბიფშტექსებს წავუსვათ ნიორი, მოვაყარ...

საფანელის, დაჭრილი ნივრის, ოხრახუში...