კატალოგი
ხორცი წიწაკით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ღამით დამბალი ლობიო მოვხარშოთ. დაჭრილი ხახვი მსუბუქად მოვხრაკოთ მცენარეულ ზეთში, დავამატოთ წვრილ კუბიკებად დაჭრილი ხორცი, ასევე წვრილად დაჭრილი ტკბილი წიწაკა, დავასხათ ცოტა ცივი წყალი და კარგად მოვაყაროთ პილპილი და მარილი. ხორცი თავდახურული ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე. შემდეგ დავამატოთ ლობიო და ნაჭრებად დაჭრილი პამიდორი. 10 წუთის შემდეგ დავასხათ ღვინო და ცეცხლზე კიდევ 5 წუთი დავტოვოთ.
მასალა:
2-3 პორციაზე
250 გრამი ძროხის ხორცი (ფილე, თეძო, ნეკნი)
250 გრამი პამიდორი
250 გრამი ლობიო
1 ჭიქა წითელი ღვინო
3 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
1 დიდი თავი ხახვი
1 ღერი ტკბილი წიწაკა
1 სუფრის კოვზი დანაყილი წითელი პილპილი
1 ჩაის კოვზი მარილი
1/3 ჩაის კოვზი შავი დანაყილი პილპილი (სურვილისამებრ)
1-2 ცალი მწარე წიწაკა
პოპულარული რეცეპტი

ფქვილის, კვერცხის, მუსკატის კაკლისა...

რვა კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ გათეთრ...

500 გრამი კარაქი ავსრისოთ 2 ჩაის ჭი...

საშუალო სიდიდის მსუქანი ქათამი ნაჭრ...

6 კვერცხის გულითა და ჭიქანახევარი შ...

ხორცი დავჭრათ დიდ კუბიკებად, შევწვა...